Haberler Bankkart Başak Tedarik Zinciri Tanıtımı Yapıldı
  • 22.12.2020

Bankkart Başak Tedarik Zinciri Tanıtımı Yapıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, Ziraat Bankası Pazarlama Grup Başkanı Turgut Gülcihan’ın konuşmacı olarak katıldığı Bankkart Başak Tedarik Zinciri Tanıtımı geniş katılımla video konferans olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya, programları dolayısıyla Ankara’da bulunan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin mobil cihazla katılım sağlarken, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Meclis Üyesi Murat Taştepe, Ziraat Bankası Düzce Şube Müdürü Abdülkerim Kaval toplantıda hazır bulundular. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, bölgesel olarak gerçekleştirilen tanıtım toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Açılış konuşmasının ardından sunumunu gerçekleştiren Ziraat Bankası Pazarlama Grup Başkanı Turgut Gülcihan, Bankkart Başak Tedarik Zincirinin işleyişini, proje kapsamını, esasları ve vade seçeneklerini katılımcılara aktardı. Program, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.