• 8.02.2021

"Üretimde Dijital Dönüşüm" projesi Değerlendirme Kurulu Toplantısı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında yürütmekte olduğumuz “Üretimde Dijital Dönüşüm” projesi Değerlendirme Kurulu Toplantısı Odamız 3.Katında bulunana Dijital Dönüşüm Ofisinde gerçekleştirildi.

Toplantıda yürütülmekte olan proje faaliyetleri değerlendirildi. Proje kapsamında kendilerine dijital ölçek anketi uygulanan firmalar için oluşturulan Dijital Dönüşüm Karnesi ve Yol Haritası Raporları ve önümüzdeki aylarda planlanan proje faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.