Haberler Düzce TSO Üyelerine PTT’den %30 İndirim
  • 9.03.2021

Düzce TSO Üyelerine PTT’den %30 İndirim

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile PTT Düzce Şube Müdürlüğü arasında Düzce TSO üyelerinin ciro ve gönderi adetlerine bağlı olarak %30’a varan indirim uygulanmasına dair protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır ve Murat Saydam ile PTT Düzce Şube Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında; PTT Düzce Şubesine Faaliyet Belgeleri ile başvuran Düzce TSO Üyelerine Ciroları ve Gönderi Adetlerine bağlı olarak %30’a varan indirimler uygulanacak. İmzalanan protokol ile ilgili görüşlerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; globalleşen dünyada özellikle de pandemi koşullarıyla birlikte ticaret sistemlerinin de değişime uğradığını, yeni ticaret sistemlerinde lojistik imkanlarının çok değerli hale geldiğini belirterek, PTT ile yapılan bu protokolle üyelerin gönderilerini daha uygun maliyetlerle muhataplarına ulaştırmalarını amaçladıklarını ifade etti.