Haberler 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
  • 17.03.2021

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale'de insanlık tarihinde eşine rastlanamayacak büyük bir kahramanlık örneği gösterilerek kazanılan zafer, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez" gerçeğini kabul ettirmiş, dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Öyle ki cephelerde savaşa katılmış tüm milletler bugünü bizim milletimizle birlikte saygıyla anmakta, geçmişin savaşı, bugünün kardeşliğinin önemli bir sembolü haline gelmiştir. Bu vatan toprakları; ülkesi, bayrağı, vatanı, milleti için hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizin bizlere mirasıdır. Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin 106. yılını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz"