Meslek Komiteleri Haberleri Bilim ve Teknoloji Komisyonu Bilgilendir Turunda
  • 29.12.2020

Bilim ve Teknoloji Komisyonu Bilgilendir Turunda

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Üniversitesi işbirliğiyle oluşturulan Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Ahmet Veli ve 5. Meslek Komitesi Üyesi Abdullah Atasoy, sektördeki firmalara bilgi vermek ve çalışmaların kapsamını geliştirmek amacıyla firma ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretler hakkında bilgiler veren Komisyon Başkanı Murat Taştepe; “Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu olarak geçtiğimiz günlerde imzalamış olduğumuz indirim protokolünün bir nüshasını Bilsoft Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Veli’ye teslim ettik. Teknopark’ta bulunan teknoloji firmalarımızdan MSC Teknoloji ve E&K Yazılım firmalarımızı da ziyaret ederek, komisyonumuz, Düzce TSO çalışmaları ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız programlarımız hakkında bilgiler verdik” ifadelerini kullandı.