TSE'den Üyelerimize Önemli Duyuru
  • 8.06.2020

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından hazırlanan sanayi işletmelerinin Covid-19 ile mücadelesinde rehber olacak olan “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ve Türk Standardları Enstitüsü’nün resmi web sitelerinde yayınlanmıştır.

Düzce Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ndan İşyerleriyle İlgili Yeni Düzenleme
  • 8.05.2020

Düzce Valiliği Düzce Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 8 Mayıs 2020 tarihli toplantısında alınan kararlara göre ilimiz genelindeki işyerlerinin 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü başlayacak olan deneme açılışları ve bayram öncesi vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yapabilmeleri adına birtakım düzenlemeler yapılmış, ilgili düzenlemeler 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü deneme amaçlı olarak faaliyete alınacaktır.

Tüm Kaynaklarımız Üyelerimize Nefes Kredisi olarak açıldı
  • 27.04.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz yıllarda 6 defa gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi “TOBB Nefes Kredisi” tekrar başladı. TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atıldı.

Düzce Valiliği 6 Nisan 2020 Tarihli Hıfzıssıhha Meclisi Kararları
  • 7.04.2020

Çin'in Vuhan kentinde başlayan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi, birçok ülkede hızla yayılım göstererek tüm dünyayı tehdit etmeye devam etmektedir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen bu salgından, ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için birçok tedbire başvurulmaktadır.

Geri Kazanım Katılım Payı Yönetmeliği istişare edildi
  • 16.03.2020

Geri Kazanım Katılım Payı Yönetmeliği istişare edildi

KOBİ'ler İçin Hibe Desteği
  • 3.03.2020

Türkiye Koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yapılan AR-GE inovasyon faaliyetlerine hibe desteği sağlayan Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accerelator) Programı kapsamında açılmıştır.

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri Eğitimi
  • 18.02.2020

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri Eğitimi

İdlib Yardım Kampanyası
  • 13.02.2020

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç karışıklıklar öncesinde 1,5 milyon kişinin yaşadığı İdlib'de halen 3,7 milyon kişi yaşamaktadır. İdlib bölgesinde 2019 yılında yapılan saldırılarda yaklaşık 180 bin aile (900 bin kişi) yerinden edilmiş olup; İdlib Merkezi ve sınırlarımıza yakın bölgelere göç etmişlerdir.

Elazığ ve Malatya'ya Yardım Kampanyası
  • 25.01.2020

Sayın üyelerimiz; Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar için odamız ile birlikte hareket edilmesi gerekmektedir. Odamızın koordinasyonunda; katkı vermek isteyenlerin yapacağı yardım malzemeleri; 1-ısıtıcı (elektrikli-tüplü) 2- kullanılmamış giysi 3- kuru gıda 4- çocuk bezidir. Bu çerçevede yapılacak katkılar için 03805242550 numaralı telefondan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na ulaşabilir veya 05444737028 numaralı kurumsal whatsapp hattına yardım malzemesi-miktarı ve konum bilgilerini yollamak suretiyle acilen irtibat kurularak çalışmalara destek verebilirsiniz.

D-2 D-4 ve S PLAKALAR İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI
  • 23.01.2020

D-2 D-4 ve S PLAKALAR İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI

2020 YILI ASKIYA ALMA İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
  • 23.01.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 2020 yılı askıya alım işlemleriyle ilgili olarak oda üyelerinin mağdur olmamaları için bir açıklama yayımladı.

Sigorta Acentelerine Önemli Duyuru
  • 13.01.2020

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, 20 Ocak 2020 tarihi itibariyle 2 Faktörlü doğrulama uygulamasına geçiş yapacaktır. Belirtilen tarih itibariyle, admin kullanıcısına (sbm_LEVHA KAYIT NO) cep telefonu numarasını tanımlamayan sigorta acenteleri SBM sistemleri üzerinden kullanıcı tanımlama işlemlerini (kullanıcı ekleme, silme, kullanıcı tel ve e-posta değişiklikleri) yapamayacaklardır.

SAYISAL TAKOGRAFLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
  • 10.01.2020

10.01.2020 tarihli Resmi Gazete’nin 10. Maddesinde; Yetki belgesi sahiplerinin, sayısal takograf kullanılması zorunlu olan ve yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı bulunan taşıtları için sayısal takograf ünitelerindeki verilerini, taşıtların trafiğe çıktığı tarihten itibaren aylık dönemler halinde elektronik ortamda arşivleme ve bu veriyi takip eden ay Bakanlıkça belirlenen kart verme otoritesine gönderme zorunluluklarının uluslararası taşıma yapan yetki belgesi sahipleri için 1.1.2021 tarihine kadar, yurt içi taşıma yapan yetki belgesi sahipleri için ise 1.1.2024 tarihine ertelendiği hükmüne yer verilmiştir.