Verbis’e Kayıt Süresi Uzatıldı
  • 30.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin, üyelerinin yoğun talebi üzerine TOBB’a götürdüğü VERBİS’e kayıt olma zorunluluğu Haziran 2020’ye kadar uzatıldı.

E-Fatura E Uygulamalar Semineri
  • 30.12.2019

E-Fatura E Uygulamalar Semineri

11. Meslek Grubu Üyeleri “Söz Üyemizde” Etkinliğinde Bir Araya Geldi
  • 27.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Grubu (Lojistik, Karayolu Yük ve Yolcu Taşımacılığı) üyeleri, ilk kez gerçekleştirilen Söz Üyemizde programında bir araya geldi.

Düzce İş Kulübü Açılışı Gerçekleştirildi
  • 27.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Belediyesi BELKA A.Ş., İŞKUR ile tüm Türkiye'de uygulamaya konulan "iş ve işçi bulma seferberliği" kapsamında bir ilke imza atıldı. Üç kurumun ortaklığında kurulan "Düzce İş Kulübü" açılışı ve tanıtım toplantısı Düzce İş Kulübü ofisinde gerçekleşti.

U-ETDS BİLGİ GÖNDERME ZORUNLULUĞU DUYURU
  • 25.12.2019

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi’ne (U-ETDS) bilgi gönderme zorunluluğu 31 Aralık’ta başlıyor

Sayısal Takograf Veri Aktarma Sistemi İle İlgili Duyuru;
  • 25.12.2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yayınlanan 2017/KDGM-4/ST sayılı Genelgenin 5. Maddesi hükmünce, Yetki belgesi sahipleri, sayısal takograf kullanılması zorunlu olan ve yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı bulunan taşıtları için sayısal takograf ünitelerindeki verileri kart verme otoritesine göndermeleri zorunluluğu 01.01.2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Söz konusu verilerin yükleneceği temel enstrüman, internet sitesi üzerinden sağlanan alan olup, http://staumanaliz.tobb.org.tr/ adresinden erişilmektedir.

Mal Alımı  için İhale İlanı
Mal Alımı için İhale İlanı
  • 26.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ,Doğu Marmara Kalkınma Ajansı , Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce’de Üretimde Dijital Dönüşüm projesi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi
  • 13.11.2019

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri kapsamında 21-22-25 Kasım 2019 tarihlerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi düzenlenecektir.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı
  • 6.11.2019

Türkiye’de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, Bakanlık ve bağlı/ilgili kuruluşları tarafından sağlanan destek ve teşviklerin tek pencereden yönetilerek orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılmasına yönelik özel bir program olarak hayata geçirilen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programının ilk çağrı takvimi 3 Ekim 2019 tarihi itibarıyla açılmış olup ön başvurular 22 Kasım 2019 tarihine kadar https://www.hamle.gov.tr web sitesi üzerinden alınacaktır.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Çağrıları Açıldı
  • 11.10.2019

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yerli üretimin teşvik edilmesine ilişkin bir adım daha atıldı. Üreticinin ve alıcıya aynı anda teşvik verilmesini hedefleyen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Program çağrısı yayınlandı. Programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK açıkladı.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Semineri
  • 30.09.2019

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Semineri

Karayolları bilgilendirmeleriyle ilgili önemli duyuru
  • 23.09.2019

Bilindiği üzere; Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin(KTY)’nin 40’ıncı maddesinin altıncı, 43’üncü maddesinin üçüncü, 44’üncü maddesinin altıncı fıkralarında, adlarına C2, C3, K1, K3, L1, L2, N1, N2, R1, R2, M1, M2, P1, P2, T1 v/veya T2 yetki belgesi düzenlenmiş firmaların, KTY’de öngörülen ve Bakanlığımızca oluşturulan Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemine (U-ETDS), faaliyetlerine ilişkin elektronik olarak bilgi göndermeleri/iletmeleri zorunlu bulunmakta olup, bahse konu yükümlülük KTY’nin Geçici 2’inci maddesi gereğince 31.12.2019 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku Semineri
  • 9.09.2019

Fikri ve Sınai Mülkiyet ile Marka Hukuku Seminer Programı 12.09.2019 tarihinde, saat 14.00'da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ
  • 4.09.2019

18 Eylül 2019 tarihindeki eğitim ve sınav saat: 14:00'da Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Son Başvuru tarihi 10 Eylül 2019'dur. KONTENJAN 180 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ
  • 3.09.2019

• 3.09.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında 07.09.2018 tarihinde uygulamaya başladığı TR42/18/MESLEK/0016 no.lu Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi Basın Lansmanı gerçekleştirildi. Lansman kokteyli sırasında katılımcılara hazırlanan Basın Lansman Bültenleri dağıtıldı.

Üye memnuniyet anketi
  • 20.06.2019