Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu Gerçekleştirildi
  • 15.11.2021

Türk ülkeleri arasında ticaret ve sanayi alanında işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulan Türk Ticaret ve Sanayi Odalarının 3’üncü genel kurulu kapsamında Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Genç Girişimciler Komitesi kuruldu. TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem Türk TSO Genç Girişimciler Kurulu komite üyeliğine seçildi.

Genç Girişimciler TOBB Bilgilendirme Seminerinde
  • 5.03.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Genç Girişimciler Kurulları Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Globalleşmenin Yolları Teknoparkta Anlatıldı
  • 20.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları, fikirlerini dünya pazarına sunmak isteyen girişimciler için ‘Start-Up ve Globalleşme’ semineri düzenledi.

Sosyal Girişimcilik Zirvesi Düzce Etabı Gerçekleşti
  • 8.08.2019

Uluslararası bir proje olan Sosyal Girişimcilik Zirvesi’nin Düzce Etabı yoğun katılımla tamamlandı.

Sosyal Girişimcilik Çalıştayı
  • 2.08.2019

20 Farklı ülkeden katılımcının olduğu uluslar arası sosyal girişimcilik zirvesi 7 ağustos Çarşamba günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşecek.

Kocaeli GGK'dan Düzce GGK ziyareti
  • 14.03.2019

TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen ve GGK Üyesi Güney Deniz, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile odamızda bir araya geldi.

Gençlere KOSGEB Eğitimi
  • 19.11.2014

Düzce Kız meslek Lisesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda seminer verildi.

Genç Girişimcilerden Çin ve Singapur Çıkarması
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Çin ve Singapur’da fuar ve iş gezisi etkinlikleri düzenledi.

Genç Girişimcilerden Kariyer Topluluğuna Destek
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu katkılarıyla Düzce Gençlik Meclisi ve Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen programda Gökhan Bayram tarafından Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri ve Hitabet Sanatı anlatıldı.

ALAY KOMUTANINDAN GENÇLERE İADEİ ZİYARET
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’na, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Albay Ramazan Akça iadei ziyaret bulundu.

GENÇLERE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, İzgören Akademi’nin vermiş olduğu Beden Dili Eğitimi aldılar.

Genç Girişimciler Görev Dağılımını Yaptı
  • 19.11.2014

Geçtiğimiz günlerde üst kurul seçimini tamamlayan TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, ilk toplantısını Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri Belirlendi
  • 19.11.2014

Düzce TSO Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun icra komiteleri seçimi odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.