Hazine Ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati Düzce’de İş İnsanları İle Buluştu
  • 27.10.2021

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Düzce’de İş Dünyası Buluşmasını Avni Akyol Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 27.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, video konferans yöntemiyle Meclis Başkanı Ahmet Dertli yönetiminde gerçekleştirildi.

Uygulamalı Teknoloji Hazırlık Seviyesi (TRL) Eğitimi
  • 25.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle 26 – 27 Ekim 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek olan “Uygulamalı Teknoloji Hazırlık Seviyesi (TRL) Eğitimi ve TRL seviyelerine yönelik Ulusal ve Uluslararası Hibe Programları” konulu eğitime Arge ve İnovasyon Projesi yapmak isteyen veya halihazırda projeleri olan tüm işletme ve kurumlar davetlidir.

Yöresel Ürünler Fuarı 11. Kez Kapılarını Açtı
  • 21.10.2021

“Sizin oraların nesi meşhur?" sloganıyla bu yıl 11.ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Antalya’da ANFAŞ Fuar Merkezi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ile çok sayıda oda ve borsa başkanının katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Proje Okulumuzdan Eğitim
  • 20.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının proje okulu olan Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticiliğinde yurtiçi ve yurtdışı paydaşlarla hazırlanan ‘Masalina’ isimli E-Twinning projesi ile Değerler eğitimi verilecek.

Valilikten Ticari Taksiler ve Trafik Kuralları Uygulamaları Genel Emri
  • 19.10.2021

Valilikten Ticari Taksiler ve Trafik Kuralları Uygulamaları Genel Emri

VOCATIONAL WEB LEAP 8.ONLİNE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 18.10.2021

Düzce Üniversitesi, koordinatörlüğünde Odamız ve 5 Avrupa Birliği ülkesinden 7 ortak kurum ile birlikte yürüttüğümüz kısa adı "Vocational Web Leap " olan “Mesleki Eğitim Öğrencileri, Çıraklar ve Mezunların Web Tasarım ve Geliştirme Konusunda Eğitilmesi İçin Açık Kaynaklı E-Öğrenme Platformu” projemiz ile ilgili 8.online toplantısı gerçekleştirildi.

Erasmus Günleri Webinarı Gerçekleşti
  • 18.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile Erasmus Günleri 2021 etkinliği video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Dış Ticaret Eğitimi Gerçekleşti
  • 18.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen, Dış Ticaret Eğitimi Dış Ticaret Danışmanı Cengiz Özcan’ın sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

CNC Tezgahına Kadın Eli
  • 15.10.2021

Sanayi tesislerinin en önemli ekipmanlarından biri olan CNC Tezgahlarına Mesleki Eğitim Kurumlarına artan ilgi ile birlikte Kadın Öğrencilerin de eli değmeye başladı.

DÜSTİM (Düzce Sanayi ve Ticari Destek Merkezi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Destek Merkezi’nin kurulması projesi kapanış toplantısı Düzce TSO 4. Kat toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KOSGEB Sebze Ve Meyve Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı
  • 8.10.2021

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, sebze ve meyve zayiatını azaltmak üzere soğuk zincir oluşturmaları sürecinde, finansal kiralama yöntemiyle temin edecekleri, yerli malı ve yeni soğuk hava ünitesi ve/veya soğutucu frigorifik kasa/ünite yatırımları için finansal kiralama faiz/ kâr payı masraflarına katkı sağlanması ile KOSGEB Destek Programı açıklandı.

Antalya 11.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı
  • 8.10.2021

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nin desteğinde Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da 11.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecektir

TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısı Gerçekleştirdi
  • 8.10.2021

TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen, Doğu Marmara Bölge İlleri Kadın Girişimciler Kurulları arasındaki etkileşimin artması amacıyla bölgedeki Kadın kooperatiflerine yönelik başlatılacak olan faaliyetler ve eğitim projelerinin değerlendirildiği toplantı, Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.

ONLİNE  TEKNOLOJİ HAZIRLIK SEVİYESİ (TRL) EĞİTİMİ
ONLİNE TEKNOLOJİ HAZIRLIK SEVİYESİ (TRL) EĞİTİMİ
  • 6.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Abigem işbirliğiyle 26 – 27 Ekim 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek olan “Uygulamalı Teknoloji Hazırlık Seviyesi (TRL) Eğitimi ve TRL seviyelerine yönelik Ulusal ve Uluslararası Hibe Programları” konulu eğitime Arge ve İnovasyon Projesi yapmak isteyen veya halihazırda projeleri olan tüm işletme ve kurumlar davetlidir.

Tuncay Şahin’den Covid-19 İle İlgili Açıklama
  • 5.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, son zamanlarda artan Covid-19 salgını nedeniyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Dış Ticaret Eğitimi
  • 4.10.2021

Odamız tarafından organize edilen, 13, 14, 15 Ekim tarihlerinde saat 09:30 16:30 arasında Dış Ticaret Eğitmeni ve Danışmanı Cengiz Özcan’ın anlatımıyla “ Dış Ticaret Eğitimi “ Odamız 4. Kat toplantı salonunda gerçekleşecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

EGD ile İstişare ve Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 4.10.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen “İstişare ve Planlama Toplantısı “Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Meclis ve Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 30.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan Meclis Toplantısı ve hemen sonrasında da yılda iki kez yapılması gereken Toplu Komite Toplantısı, video konferans yolu ile gerçekleştirildi.

Düzce TSO Personeline Etkili İletişim Eğitimi Verildi
  • 30.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyonel yönetim anlayışı ve etkili halkla ilişkiler etkinliğini arttırma çalışmaları kapsamında, Düzce TSO Personeline “Diksiyon, Artikülâsyon, Güzel ve Etkili Konuşma“ eğitimi verildi.