Tuncay Şahin, Online Business Kahvaltısında Konuştu
  • 28.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası tarafından çevrimiçi olarak organize edilen Online Business Kahvaltı programında konuştu.

Avrupa İşletmeler Ağı Sistemi Tanıtımı Yapıldı
  • 28.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ortaklığında Avrupa İşletmeler Ağı tanıtım webinarı gerçekleştirildi.

Hayati Yazıcı Düzce TSO’yu ziyaret etti
  • 19.01.2021

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İl Kongresi Dolayısıyla geldiği Düzce’de Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

IFAT Eurasia 2021

Avrupa İşletmeler Ağı Tanıtım Webinarı
  • 19.01.2021

26 Ocak 2021 Salı günü Saat 11:00 de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ortaklığında Avrupa İşletmeler Ağı tanıtım webinarı gerçekleştirilecek olup, Kobilerin rekabet edebilirliği (COSME) birlik programı kapsamında yürütülen, Avrupa Komisyonu tarafından fonlanan ve 67 ülkede KOBİ’lerin ‘’Tek Pazar’’ altında dış ticareti ve uluslararasılaşma faaliyetlerini destekleyen ‘’Avrupa İşletmeler Ağı’’ hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.

TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI
  • 19.01.2021

COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz (TOBB) organizasyonunda 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde "TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı" gerçekleştirilecektir.

Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Webinarı
  • 14.01.2021

Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Webinarı

TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI
  • 14.01.2021

26 - 27 Ocak 2021

DÜSİMER ile Düzce TSO arasında işbirliği protokolü
  • 12.01.2021

Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ile Düzce TSO arasında; Avrupa İşletmeler Ağı projesi uygulamalarına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
  • 9.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

DÜSTİM (Düzce Sanayi ve Ticari Destek Merkezi Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.01.2021

2020 Yılı MARKA Teknik Destek Programı kapsamında hibe alan DÜSTİM (Düzce Sanayi ve Ticari Destek Merkezi ) Projesi uygulanmaya başlamıştır. Proje kapsamında ilk toplantı proje ortağı ABİGEM DM yetkilileri ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Proje ekibi arasında video konferans yönetimi ile gerçekleştirilmiştir.

Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü İmzalandı
  • 6.01.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirilen Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’nin protokol imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. İmza törenine; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan, Metin Coşkun, Murat Saydam ve Özkan Çakır, Halk Bankası Düzce Şube Müdürü Saadettin Eren ve banka temsilcileri katılım sağladı.

İller Ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Gerçekleştirildi
  • 31.12.2020

Koronavirüs nedeniyle Türkiye ve dünya turizm sektörü ciddi yaralar alması ile Düzcede’de Turizmin 12 aya yayılması konusunda, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un başlatmış olduğu “İller ve Destinasyonları Tanıtım Çalışması” organizasyonu çerçevesinde Çalıştay düzenlendi.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Planlama Ve Geliştirme Kurulu Dönem Toplantısı Gerçekleşti
  • 31.12.2020

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinatörlüğünde Üniversite, iş dünyası, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla hazırlanan ve uygulamaya konulan "Türkiye Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Stratejisi Eylem Planı"na istinaden oluşturulan Düzce KÜSİ İl Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

YAPILANDIRMA FIRSATINDA SON GÜN 1 MART 2021
  • 31.12.2020

11/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 24/11/2020 tarih ve 7256 nolu Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin kanun çerçevesinde Üyelerimizin, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'na ait Yıllık ve Munzam Aidat borçları ana parasını ödeyerek ve buna ilişkin gecikme zammı borçlarının silinebilmesi için son başvuru tarihi 1 Mart 2021 olarak belirlenmiştir.

VOCATIONAL WEB LEAP HABER BÜLTENİ
  • 28.12.2020