Pandemide Tedarik Zinciri Yönetimi Webinarı
  • 9.02.2021

Pandemide Tedarik Zinciri Yönetimi Webinarı

1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı (1702 - Patent Lisans – 2021 – 1) Açıldı
  • 9.02.2021

1702 - Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı’nda üniversiteler, araştırma altyapıları, teknoloji geliştirme bölgesi şirketleri ve teknoloji transfer ofisleri Teknoloji Sağlayıcı Kuruluş olarak nitelendirilmektedir. Müşteri Kuruluş ise Teknoloji Sağlayıcı Kuruluşun hak sahibi olduğu ve ulusal veya uluslararası patentler ile korunan teknolojileri lisanslama ya da devir yolu ile edinerek ekonomik değer oluşturmayı hedefleyen ve Türkiye’de yerleşik sermaye şirketi olarak tanımlanmıştır. Çağrı kapsamında bir Müşteri Kuruluş en az bir Teknoloji Sağlayıcı Kuruluşun ortak başvuruları kabul edilecektir.

"Üretimde Dijital Dönüşüm" projesi Değerlendirme Kurulu Toplantısı
  • 8.02.2021

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında yürütmekte olduğumuz “Üretimde Dijital Dönüşüm” projesi Değerlendirme Kurulu Toplantısı Odamız 3.Katında bulunana Dijital Dönüşüm Ofisinde gerçekleştirildi.

AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI
  • 4.02.2021

2021 yılının ilk Akreditasyon İzleme Komisyonu toplantısı 20 Ocak 2021 tarihinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında video konferans yolu ile gerçekleştirildi.

Tuncay Şahin, Online Business Kahvaltısında Konuştu
  • 28.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası tarafından çevrimiçi olarak organize edilen Online Business Kahvaltı programında konuştu.

Avrupa İşletmeler Ağı Sistemi Tanıtımı Yapıldı
  • 28.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ortaklığında Avrupa İşletmeler Ağı tanıtım webinarı gerçekleştirildi.

Hayati Yazıcı Düzce TSO’yu ziyaret etti
  • 19.01.2021

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İl Kongresi Dolayısıyla geldiği Düzce’de Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

IFAT Eurasia 2021

Avrupa İşletmeler Ağı Tanıtım Webinarı
  • 19.01.2021

26 Ocak 2021 Salı günü Saat 11:00 de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ortaklığında Avrupa İşletmeler Ağı tanıtım webinarı gerçekleştirilecek olup, Kobilerin rekabet edebilirliği (COSME) birlik programı kapsamında yürütülen, Avrupa Komisyonu tarafından fonlanan ve 67 ülkede KOBİ’lerin ‘’Tek Pazar’’ altında dış ticareti ve uluslararasılaşma faaliyetlerini destekleyen ‘’Avrupa İşletmeler Ağı’’ hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.

TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI
  • 19.01.2021

COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz (TOBB) organizasyonunda 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde "TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı" gerçekleştirilecektir.

Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Webinarı
  • 14.01.2021

Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Webinarı

TOBB DİJİTALLEŞME SANAL FUARI
  • 14.01.2021

26 - 27 Ocak 2021

DÜSİMER ile Düzce TSO arasında işbirliği protokolü
  • 12.01.2021

Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ile Düzce TSO arasında; Avrupa İşletmeler Ağı projesi uygulamalarına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
  • 9.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

DÜSTİM (Düzce Sanayi ve Ticari Destek Merkezi Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.01.2021

2020 Yılı MARKA Teknik Destek Programı kapsamında hibe alan DÜSTİM (Düzce Sanayi ve Ticari Destek Merkezi ) Projesi uygulanmaya başlamıştır. Proje kapsamında ilk toplantı proje ortağı ABİGEM DM yetkilileri ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Proje ekibi arasında video konferans yönetimi ile gerçekleştirilmiştir.