İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 11.08.2020

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in de Yürütme Kurulu Üyesi olduğu TOBB Türkiye İktisadi Kalkınma Yönetim Kurulu Toplantısı Video Konferans Yöntemi ve geniş katılımla gerçekleştirildi.

Başsağlığı Mesajı
  • 9.08.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Kayınpederi Ömer Hülagü Dural’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

2020 Yılı Fındık Hasat Dönemi Üreticilerimize Hayırlı Olsun
  • 7.08.2020

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye’nin en önemli ihraç ürünleri arasında yer alan fındık ve 2020 yılı hasat dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kurban Bayramı Mesajı
  • 30.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı;

Kurban Bayramı Programı
  • 30.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Kurban Bayramı bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Düzce Fındığı Amerika Yolcusu
  • 27.07.2020

Fındık işleme ve ihracatı konusunda Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alan üyemiz Aycan Entegre tesislerine gelen Amerikalı bir iş insanı, Düzce Fındığı konusunda incelemelerde bulundu.

Ticaret Sicili Tescil İlanları Aynı Gün Yayınlanacak
  • 27.07.2020

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile çalışması tamamlanan “Ticaret Sicili İlanların elektronik ortamda Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne gönderilmesi ve aynı gün içinde yayınlanması” işlemlerinin altyapı çalışmalarını tamamlayarak, uygulamaya başladıklarını söyledi.

Basın Bayramı Kutlu Olsun
  • 24.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay  Düzce TSO’yu ziyaret etti
Düzce Valisi Cevdet Atay Düzce TSO’yu ziyaret etti
  • 22.07.2020

Düzce Valisi Cevdet Atay, kamu kurumları ve mesleki kuruluşları ziyaretleri kapsamında Düzce TSO’yu ziyaret etti.

Düzce TSO Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 22.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Covid önlemleri alınarak Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

İş Kulübü’nde Toplu İş Görüşmeleri Başladı
  • 22.07.2020

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce TSO işbirliğiyle kurulan Düzce İş Kulübü’nde iş görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Semineri
  • 20.07.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 17.07.2020 tarih 6209 sayılı gelen yazıda;

S Plaka ile ilgili önemli duyuru
  • 16.07.2020

Düzce Belediyesi S Plaka sahipleri ve servis işletmeciliği yapanlara ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. Duyuruda; S Plaka ile ilgili eksik evrakların en geç 20.07.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerektiği belirtildi.

Covid-19 Sonrası Ekonomi ve Risk Yönetimi Semineri Gerçekleştirildi
  • 14.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Ekonomist Erkin Şahinöz’ün konuşmacı olarak katıldığı “Covid-19 Sonrası Ekonomi ve Risk Yönetimi” bilgilendirme semineri video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK
  • 14.07.2020

Düzenleyeceğimiz B2B (yüz yüze zoom üzerinden) tabanlı sanal fuar için ilgili olarak KUSİ İL TEMSİLCİSİ tarafından seçilecek 5(beş) adet (İstanbul, Ankara; Konya, İzmir, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Manisa illerinden herbiri için en fazla 15 adet firma) değişik sektördeki firmaların aşağıda listelenen bilgileri 14.07.2020 Salı günü mesai sonuna kadar kadar teknopark@nku.edu.tr mail adresine iletmeleri ya da http://anket.globalpiyasa.com/a/1dd939e adresine her bir firma için yüklemeleri gerekmektedir.

İktisadi Kalkınma Vakfı 58. Genel Kurulu Tamamlandı
  • 13.07.2020

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in de Yürütme Kurulu Üyesi olduğu TOBB Türkiye İktisadi Kalkınma Vakfı’nın 58. Genel Kurulu, Video Konferans Yöntemi ve geniş katılımla gerçekleştirildi.

İlk 500’de 9 Düzce Firması
  • 13.07.2020

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 9 firma girdi. Nobel İlaç, Çınar Boru, Teknorot Otomotiv, Düzce Cam, Erciyas Çelik Boru, Ümran Çelik Boru, Standard Profil Otomotiv, Realkom Tekstil ve Doğtaş Kelebek Mobilya firmalarımız bu listeye girmeye hak kazandı.

Kısa Çalışma Ödeneği Konusunda Önemli Duyuru
  • 13.07.2020

Bilindiği üzere, Covid-19 nedeniyle yapılan kısa çalışma ödeneği süresi en fazla 90 gün iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bir ay uzatılmıştır. 30.06.2020 tarihinden önce bitmiş olan kısa çalışma ödenekleri 01.07.2020 tarihinden itibaren, bu tarihten sonra bitecek olan kısa çalışma ödenekleri bitiş tarihinden itibaren İŞKUR sistemi tarafından bir ay uzatılacaktır.

Tüm Düzce Olarak Düzcespor’umuzun Arkasındayız
  • 9.07.2020

Türkiye Futbol Federasyonunun 8 Temmuz’da aldığı kararla Play Off grubunun dışında bırakılan Düzcespor, TFF 2. Lig’e çıkma umudunu kaybetmiştir. Bu haksız haber Düzce İş Dünyasını da derinden üzmüştür.

Reysaş’tan Düzce’ye Büyük Yatırım
  • 9.07.2020

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Düzce fındık deposu yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.