Cansu Su’ya Sektörel Performans Ödülü
  • 14.12.2021

Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 14’cüsü düzenlenen Sektörel Performans Ödülleri etkinliğinde Düzce TSO Gıda Komitesi Başkanı ve Cansu Su Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gülay, Gıda İşletmeleri Kategorisinde ödüle layık görüldü.

DÜZCE TSO’YA ZİYARET
  • 13.12.2021

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
  • 10.12.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve TSE işbirliğinde düzenlenen TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi 20 - 21 Aralık 2021 tarihinde Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi
  • 10.12.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve TSE işbirliğinde düzenlenen TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi 22 Aralık 2021 tarihinde Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

İmalata Dayalı İthal İkamesi Yatırım Kredisi Destek Paketi
  • 9.12.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Ziraat Bankası’nın KOBİ’lere ve KOBİ üstü firmalara yönelik destek paketlerinden yararlanma çağrısı yaptı.

Düzce'de Ekim Ayında İhracat % 21,6, İthalat % 64,9 Arttı
  • 30.11.2021

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre Genel ticaret sistemi kapsamında üretilen geçici dış ticaret verilerine göre; Düzce ilinde ihracat 2021 yılı Ekim ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre % 21,6 artarak 22 milyon 627 bin dolar olarak gerçekleşti

32'inci Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı
  • 29.11.2021

Çeyrek asrı aşkın fuarcılık tecrübesiyle sektörü Antalya'dan dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ – Antalya Fuar ve Kongre Merkezi; HotelEquipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın kapılarını 32'inci kez açmaya hazırlanıyor.

CHP İl Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti
  • 27.11.2021

Cumhuriyet Hareket Partisi İl Başkanı Semih Cemşit, Yönetim Kurulu ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 26.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, video konferans yöntemiyle Meclis Başkanı Ahmet Dertli yönetiminde gerçekleştirildi.

COSME-AİA Kapsamında Dış Ticaret Eğitimi
  • 23.11.2021

COSME-Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında Batı Karadeniz Konsorsiyumu (WB-BIN) olarak bölgedeki KOBİ’lerimizin ihracat yapma kapasitelerinin arttırılması ve uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazanmaları amacıyla dış ticaret eğitimi organize edilmiştir .

Girişimcilik Maratonu 2021’de Ödüller Sahiplerini Buldu
  • 23.11.2021

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark, Kariyer Topluluğu ve Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliği ile düzenlenen Girişimcilik Maratonu 2021’de ödüller sahiplerini buldu.

3. Meslek Komitesi Sektör Temsilcileriyle Buluştu
  • 22.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi öncülüğünde Düzce’de yapılması planlanan Mobilya AVM ile ilgili sektör temsilcileri Düzce TSO toplantı salonunda ile bir araya geldi.

Kadın İstihdamı ve Sanayi Kültürü Düzce İli Projesi Kapanış Lansmanı Gerçekleştirildi
  • 17.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu, Düzce Berrak Psikolojik Danışmanlık Merkezi işbirliği ile oluşturulan 10 haftalık eğitim tamamlandı.

E-Ticarette Öne Çıkın Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 12.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Serbay Akademi iş birliği ile düzenlenen E-Ticarette Öne Çıkın Eğitimi gerçekleştirildi.

Bakan Soylu, 12 Kasım Anma Etkinliklerine Katıldı
  • 12.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Valiliği tarafından organize edilen 12 Kasım Depremini Anma Etkinlikleri programına katılım sağladı.

TCMB İHRACAT ve DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER REESKONT KREDİSİ
  • 11.11.2021

İhracat ve döviz kazandırıcı faaliyetlerde bulunan üyelerimizin TL bazında 5 puan indirim ; döviz bazında ise 0 faizli reeskont kredisi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

12 Kasım Mesajı
  • 11.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 12 Kasım Düzce Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın Genel Kurulu Toplantısına Katıldı
  • 11.11.2021

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Özbekistan ve Macaristan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3. Genel Kurulu İstanbul Leventte gerçekleştirildi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
  • 9.11.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP İl Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti
  • 9.11.2021

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Yönetim Kurulu ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Düzce TSO ve Silifke TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı
  • 6.11.2021

III. Liderlik Akademisi Eğitim Programı’nda Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kardeş oda protokolü imzalandı.