Düzce TSO’dan Bir Protokol Daha
  • 17.03.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, tüm Dünya genelinde hızla yayılan Kovid-19 yeni tip Korona virüsü dolayısıyla, oda olarak üyelerimizin dezenfekte işlemine daha hızlı ulaşabilmesi için, Üyemiz Çetin İlaçlama ve Temizlik Hizmetleri İndirim Protokolü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Düzce TSO’dan Üyelerine Sabit Fiyat Teşekkürü
  • 16.03.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Saydam ve Yalçın Top, Meclis Üyeleri Hasan Arslan ve Tanju Acar ile Disiplin Kurulu Başkanı Cengiz Yavuz’la birlikte Düzce’de faaliyet gösteren yerel market zincirleri ve kolonya üretimi yapan firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geri Kazanım Katılım Payı Yönetmeliği istişare edildi
  • 16.03.2020

Geri Kazanım Katılım Payı Yönetmeliği istişare edildi

Düzce Yatırım Ajansı Törenle Açıldı
  • 13.03.2020

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Düzce Yatırım Ajansı, Düzce Valiliği önündeki hizmet binasında düzenlenen törenle açıldı.

TOBB’dan Düzce’ye bir İlköğretim Okulu Daha
  • 13.03.2020

Daha önce yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz Nisan ayında resmi açılışı gerçekleştirilen TOBB Düzce İlköğretim Okulu’ndan sonra bugün imzalanan protokol ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Akçakoca’ya 12 derslikli ve 360 öğrenci kapasiteli İlköğretim Okulu da kazandıracak.

Düzcespor’a Destek Gecesi
  • 12.03.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, DESKKOOP ve DESOB işbirliğiyle düzenlenen Düzcespor’a destek gecesi, Düzce’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve Düzcespor’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesinden Önemli Duyuru
  • 9.03.2020

"(S) Plaka sahiplerine güzergah belgelerinin alınması ve eksik evrakların giderilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs 2020 tarihine kadar ek süre verilmiştir.

Düzce’de ihracatta ithalatta arttı
  • 4.03.2020

Düzce ilinde genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 20 ithalat ise yüzde 18 arttı.

Solar İstanbul

Düzce’deki Sivil Toplum Kuruluşlarından Destek Ziyareti
  • 3.03.2020

Suriye’nin İdlib kentinde meydana gelen hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Düzce İl jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi ve destek mesajı verdi.

KOBİ'ler İçin Hibe Desteği
  • 3.03.2020

Türkiye Koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yapılan AR-GE inovasyon faaliyetlerine hibe desteği sağlayan Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi kapsamında KOBİ'lere özel olarak tasarlanan Hızlandırıcı (Accerelator) Programı kapsamında açılmıştır.

BVV TRADE FAIRS

ENERGY TECH SUMMIT

Düzce Sivil Toplum Kuruluşları Mehmetçiğin Yanında
  • 2.03.2020

Suriye’nin İdlip kentinde Rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit olan 34 askerimiz ülke genelinde büyük üzüntüye neden olmuş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak illerdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımlarıyla ortak basın açıklaması yapıldı.

Devletimizin ve askerimizin yanındayız
  • 29.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli, İdlib’te rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu 33 askerimizin şehit olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şehitlerimiz Yüreğimizi Yaktı
  • 28.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İdlib’te rejim güçlerinin saldırısı sonucu 33 askerimizin şehit olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 26.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce TSO Tiyatro Oyununda Bir Araya Geldi
  • 26.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce’nin sadece ekonomik hayatına değil, sosyal hayatına da destek olmaya devam ediyor.