Afetlere Hazırlık Yılı
  • 25.02.2020

İçişileri Bakanlığı Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı afetlere dirençli bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürünü yangınlaştırarak zihinsel dönüşümü gerçekleştirmek ve vatandaşlarımızın afetlerde güvende kalabilmelerini sağlamak amacıyla 2019 Ağustos ayında Afetlere Hazırlık Yılı çalışmalarını başlatmıştır. Bilgilendirme; tutum ve davranış değiştirme gibi temel hedefleri bulunan program ile her ay farklı bir konuda olmak üzere toplam 12 konu üzerine vurgu yapılması planlanmakta olup; Şubat ayının ana teması "AFAD Gönüllülüğü" olarak belirlenmiştir.

Düzce TSO’dan Teknik Destek Programı
  • 24.02.2020

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2019 yılı Kasım- Aralık Dönemi Teknik Destek Programı için, Odamız ile Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında hazırlanan’’ Düzce Kobi’lerinin İhtiyaç Analizlerinin Yapılması ve Danışmanlık Hizmetlerinin Sağlanması Projesi’ kapsamında 11 firmanın ihtiyaç analizi gerçekleştirilerek, eğitim faaliyetleri tamamlanmıştır.

İlave 6 Puanlık SGK Teşviki Uzatıldı
  • 23.02.2020

Düzce’de de uygulanan İlave 6 Puanlık SGK Teşvikinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazetede yayınlandı. Karar ile ilave 6 puanlık SGK Teşviki 31.12.2020 tarihinde kadar uzatıldı.

Düzce TSO’dan Milli Teknoloji Hamlesi
  • 21.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye’nin 2023 vizyonun çerçevesinde Milli Teknoloji Hamlesine destek olmak ve Düzce’deki yerel firmaların yaygınlaşmasına katkı vermek adına Bilsoft Yazılım, Öztek Haberleşme ve MT Teknoloji ile protokol imzaladı.

Tuncay Şahin İş’te Düzce Programına Katıldı
  • 20.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Öncü TV’de yayınlanan Cahit Üstüner’in hazırlayıp sunduğu İş’te Düzce Programına katıldı.

Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları
  • 19.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Üyesi Murat Taştepe, TOBB’da düzenlenen Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları konulu toplantıya katıldı.

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Buluştu
  • 18.02.2020

Düzce Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

KOBİ Gözlemevi Projesi Anket Çalışması
  • 17.02.2020

Türkiye-AB İş Diyaloğu (Turkey-EU Business DialogueTEBD) Projesi kapsamında Odamız, Ankara Sanayi Odası (ASO) ve İspanya Ticaret, Sanayi, Hizmetler ve Navigasyon Odası ile birlikte "İspanyol ve Türk Odaları Arasında Deneyim Değişimi Yoluyla KOBİ'lerin Büyümesinin Güçlendirilmesi-KOBİ Gözlemevi Projesi" yürütmektedir.

Pakmaya, Düzce Fabrikası’nın 30. Yılını Gururla Kutladı
  • 13.02.2020

1989 yılı Aralık ayında faaliyetine başlayan Pakmaya Düzce Fabrikası, faaliyete geçişinin 30. yılını çalışanları ve emeklileriyle beraber gururla kutladı. Pakmaya Yönetim Kurulu Üyeleri, genel merkez çalışanları, İzmit ve İzmir Fabrika çalışanlarının da katıldığı Pakmaya Düzce Fabrika 30. Yıl Töreni’nde; Pakmaya’nın kurucusu Dr. Engin PAK anılırken, Düzce Fabrika’nın 30. yılı anısına dikilen ağaca da plaket konuldu.

İdlib Yardım Kampanyası
  • 13.02.2020

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç karışıklıklar öncesinde 1,5 milyon kişinin yaşadığı İdlib'de halen 3,7 milyon kişi yaşamaktadır. İdlib bölgesinde 2019 yılında yapılan saldırılarda yaklaşık 180 bin aile (900 bin kişi) yerinden edilmiş olup; İdlib Merkezi ve sınırlarımıza yakın bölgelere göç etmişlerdir.

ASEAN SUPER 8 SEA
  • 10.02.2020

Vali Dağlı Binali Yıldırım İlkokulu Açılışına Katılım Sağladı
  • 8.02.2020

Eski TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım adına çocukları tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı.