Verbis’e Kayıt Süresi Uzatıldı
  • 30.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin, üyelerinin yoğun talebi üzerine TOBB’a götürdüğü VERBİS’e kayıt olma zorunluluğu Haziran 2020’ye kadar uzatıldı.

E-Fatura E Uygulamalar Semineri
  • 30.12.2019

E-Fatura E Uygulamalar Semineri

Düzce İş Kulübü Açılışı Gerçekleştirildi
  • 27.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Belediyesi BELKA A.Ş., İŞKUR ile tüm Türkiye'de uygulamaya konulan "iş ve işçi bulma seferberliği" kapsamında bir ilke imza atıldı. Üç kurumun ortaklığında kurulan "Düzce İş Kulübü" açılışı ve tanıtım toplantısı Düzce İş Kulübü ofisinde gerçekleşti.

PAKMAYA ARGE MERKEZİNE BÜYÜK ÖDÜL
  • 26.12.2019

Üyemiz ve Sektöründe Türkiye’nin önde gelen dünya markalarından Pakmaya, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödüllerinde, 36-50 arası personel çalıştıran Ar-Ge merkezleri arasında birincilik ödülünü kazandı.

VERBİS Sistemine Kayıt için son gün 31 Aralık 2019
  • 26.12.2019

Yıllık çalışan sayısı 50’den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları ile yurt dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularının sicile kayıt yükümlülüğünü yerine getirmeleri için belirlenen süre 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı.

“Sektörle Buluşuyoruz” Programı Gerçekleştirildi
  • 25.12.2019

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan protokol gereği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje okulu olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Sektörle Buluşuyoruz” temalı tanıtım toplantısı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

U-ETDS BİLGİ GÖNDERME ZORUNLULUĞU DUYURU
  • 25.12.2019

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi’ne (U-ETDS) bilgi gönderme zorunluluğu 31 Aralık’ta başlıyor

Sayısal Takograf Veri Aktarma Sistemi İle İlgili Duyuru;
  • 25.12.2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yayınlanan 2017/KDGM-4/ST sayılı Genelgenin 5. Maddesi hükmünce, Yetki belgesi sahipleri, sayısal takograf kullanılması zorunlu olan ve yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı bulunan taşıtları için sayısal takograf ünitelerindeki verileri kart verme otoritesine göndermeleri zorunluluğu 01.01.2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Söz konusu verilerin yükleneceği temel enstrüman, internet sitesi üzerinden sağlanan alan olup, http://staumanaliz.tobb.org.tr/ adresinden erişilmektedir.

SARI BEBEKLER GERÇEK SAHİPLERİYLE BULUŞTU
  • 25.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu ile Delta Alfa Çorap Fabrikasının katkılarıyla gerçekleştirilen “Sarı Bebek” tanıtım toplantısı Konsopa Otel’de gerçekleştirildi.

“E-Belge Uygulamaları Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti
  • 25.12.2019

Düzce Vergi Dairesi tarafından düzenlenen “E-Belge Uygulamaları Bilgilendirme Semineri” Düzce TSO Konferans salonunda gerçekleşti.

Hızlı Tren Çalıştayı Odamızda Düzenlendi
  • 24.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ve Düzce Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen “Ankara- İstanbul Arası Yüksek Hızlı Tren” isimli çalıştay, Düzce TSO Konferans salonunda düzenlendi.

Sıfır Atık Yönetmeliğinin Getirdikleri Konulu Semineri Gerçekleşti
  • 20.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Düzce İl Temsilciliği tarafından “Sıfır Atık Yönetmeliğinin Getirdikleri” konulu seminer Düzce TSO Konferans salonunda gerçekleştirildi.

DÜZCE TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE
  • 20.12.2019

Düzce kadın istihdamında 2019 yılında Türkiye ortalamasını geçti. Veriler baz alındığında Türkiye’de en çok kadın istihdamı Düzce’de gerçekleşti.

Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı’nda Yeni Ürünler Katılımcılara Tanıtıldı
  • 20.12.2019

Düzce Üniversitesi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Teknopark, TÜBİTAK, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği uygulamaları ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER)’in iş birliği ile düzenlenen “Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı” ile girişimcilerin geliştirdiği yeni prototip ürünler katılımcılara tanıtıldı.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 20.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis oturumu, Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin başkanlığında Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Globalleşmenin Yolları Teknoparkta Anlatıldı
  • 19.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları, fikirlerini dünya pazarına sunmak isteyen girişimciler için ‘Start-Up ve Globalleşme’ semineri düzenledi.