Tuncay Şahin, İktisadi Kalkınma Vakfı’nın Yürütme Kurulu’nda
  • 13.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB İstanbul’da gerçekleştirilen İktisadi Kalkınma Vakfı 57. Genel Kurulu’nda TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu’nun Yürütme Kurulu’nda görev aldı.

KVKK SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
  • 12.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülüklerini belirlemek amacıyla, Avukat H. Berk Sürücü tarafından “KVKK Kapsamında İşletmelerin Sorumlulukları ve Uyumluluk Sürecinin Yönetilmesi bilgilendirme semineri” Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Staj Programı” Gerçekleşti
  • 12.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasıyla Düzce Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Staj Programı” toplantısı Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ın sunumuyla Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleşti.

DÜZCE’DE KADINI KONUŞTULAR
  • 9.12.2019

TOBB Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği “Düzce’de Kadın” söyleşisi Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz'ün Moderatörlüğünde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Staj Programı
  • 7.12.2019

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Ayhan Şamandar, fakültenin yürütmekte olduğu ve 5510 sayılı Kanun gereği iş kazası ve meslek hastalıkları sigorta primlerinin Üniversitemiz tarafından karşılanan “ 7+1eğitimde 4 aylık staj” konusunda bölgemiz sanayicilerine tanıtım yapacaktır.

Ortak Girişim Grubu Şirketleşti
  • 3.12.2019

Düzce Üniversitesi tarafından geliştirilen Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Tamamlayıcı Tıp ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmak, seri üretim yaparak bölgeye istihdam ve katma değer kazandırmak amacıyla MÜSİAD Üyelerinden oluşan 55 kişilik grup Formlife Sağlıklı Yaşam Ürünleri A.Ş adı altında şirket kuruluşunu gerçekleştirdi.

Organize Sanayi Bölgelerine Ortak İtfaiye Birimi
  • 3.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in talebiyle, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, 65. Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Organize Sanayi Bölgelerinin başkanları bir araya gelecek.

Teknorot Ailesine Geçmiş Olsun
  • 2.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Üyelerimizden Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yaşanan yangın felaketi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 28.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Brode Sanayicileri İşyeri Tehlike Sınıfına İtirazlar Konulu Toplantı
  • 28.11.2019

Brode Sanayicileri, brode sektörünün şu anda tanımlanmış bulunduğu “tehlikeli” iş kolu yerine “az tehlikeli” işyeri sınıfına alınması gerektiği ile ilgili yapılacak itirazlar öncesi bir araya geldi.

KOSGEB Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti
  • 27.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler KOSGEB Düzce İl Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen “Yurtdışı pazar desteği ve Kadın-Genç Girişimcilere yönelik yeni kredi paketi hakkında bilgilendirme semineri” KOSGEB Düzce İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin’in sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Önemli Başarı
  • 27.11.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği odamız himayesine verilen Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan CoopCool Liseli Sosyal Medya Platformu İstanbul’da düzenlenen MobileFest Mobil Uygulama Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Mal Alımı  için İhale İlanı
Mal Alımı için İhale İlanı
  • 26.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ,Doğu Marmara Kalkınma Ajansı , Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce’de Üretimde Dijital Dönüşüm projesi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Standard Profil’e Ar-Ge Ödülü
  • 22.11.2019

Üyelerimizden Standard Profil Grubu, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği iş birlikleri, inovasyon projeleri ve sektörün gelişimine sağladığı katkı ile ödüle layık görüldü. 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni’nde, Standard Profil, “İş birliği ve Etkileşim” özel kategorisinde ikincilik ödülü aldı.