Öğretmenler Günü Mesajı
  • 22.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tuncay Şahin EML Mezunları Programına Katıldı
  • 19.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen toplantıya katıldı.

Telif Hakları
  • 18.11.2019

OSB Ticari İşyerleri Temel Atma Töreni Gerçekleşti
  • 12.11.2019

Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliği ile düzenlenen ve Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği ticari iş yerlerinin temel atma töreni yapıldı. Gerçekleşen proje de 39 iş yeri Organize Sanayi Bölgesine kazandırılacak.

BAŞKANDAN 12 KASIM MESAJI
  • 12.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 12 Kasım Düzce Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
  • 7.11.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce’nin İhracatı %22 Arttı
  • 7.11.2019

Düzce’de 2019 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 22 arttı, ithalat yüzde 7,4 arttı.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı
  • 6.11.2019

Türkiye’de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, Bakanlık ve bağlı/ilgili kuruluşları tarafından sağlanan destek ve teşviklerin tek pencereden yönetilerek orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılmasına yönelik özel bir program olarak hayata geçirilen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi programının ilk çağrı takvimi 3 Ekim 2019 tarihi itibarıyla açılmış olup ön başvurular 22 Kasım 2019 tarihine kadar https://www.hamle.gov.tr web sitesi üzerinden alınacaktır.

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK)
  • 5.11.2019

Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK), KSO öncülüğünde Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı destekleri ve TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. organizasyonu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde 2013 yılından beri düzenlenmektedir.

JEC WORLD 2020
  • 4.11.2019