PSI 2020 FUARI

• 4.11.2019

KGK’dan Minik Sporculara Eşofman Desteği
  • 1.11.2019

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, önümüzdeki günlerde Bosna Hersek’e gidecek olan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımına eşofman seti hediye etti.

AB ÜLKELERİNE İHRACATTA YAŞANAN ZORLUKLAR
  • 1.11.2019

Türkiye -AB İş Diyaloğu Projesi kapsamında AB tarafından finanse edilen Düzce’de faaliyet gösteren metal-makine ve otomotiv sektörüne yönelik olarak ‘’AB ülkelerine ihracatta yaşanan zorluklar’’ adlı çalıştay Düzce Turan Otelde gerçekleştirildi.

Düzce TSO Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi
  • 30.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikini başarıyla geçerek mevcut kalite belgesini yenilemeye hak kazandı.

Oda Üyeleri Protokol İle Yemekte Bir Araya Geldi
  • 24.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımlarıyla gerçekleştirilen Bölge Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı, Protokol ziyaretleri, Okul açılış programı, proje okulu ziyareti, Liderlik ve Girişimcilik Paneli ile Teknopark İş Dünyası Zirvesi programlarının ardından Düzce Protokolü ile iş insanlarını yemek programında bir araya getirdi.

İş Dünyası Teknopark’ta Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi
  • 24.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yıllarca süren ticari davaların son bulduğunu belirterek, “Sözleşmelerinizde ‘TOBB tahkim divanı bu işte tam yetkilidir’ dediğiniz zaman iki tüccarın arasında ya da sanayicinin arasındaki davaya bakmakla yetkiliyiz.

DÜ Öğrencilerine Hisarcıklıoğlu’ndan Liderlik ve Girişimcilik Semineri
  • 24.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Üniversitesinde gençlerle buluştu. Gençlere ‘Hayallerinizden asla vazgeçmeyin' çağrısı yapan Hisarcıklıoğlu, ülkelerin gelişimindeki en büyük rolün girişimcilere ait olduğunu, istihdam sorununun da girişimci ruhların artmasıyla çözülebileceğine işaret etti.

Bölge Odaları Topuk Yaylasında Bir Araya Geldi
  • 24.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bölge Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı” TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 23 Oda ve Borsa başkanının katılımlarıyla Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde gerçekleştirildi.

Anamur Agrodays-6. Anamur Tarım ve Gıda Fuarı
  • 23.10.2019

Türkiye’nin en büyük ilçe fuarlarından biri olan Anamur Tarım ve Gıda Fuarı, 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında Anamur Belediyesi Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen fuara KKTC Başbakanı Ersin Tatar da katılıyor. Fuarı 20 binin üzerinde sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Natural Stone İstanbul Mermer Fuarı 2019
  • 23.10.2019

Mermerin ilk makine fuarı CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı Ülke ekonomisinin en büyük destekçilerinden Türk mermer ve doğal taş sektörünün, makine teknolojileri alanındaki ilk ve tek fuarı CNR Marble Tech İstanbul açıldı.

Metal Makine ve Otomotivcilere Yönelik KOBİ Çalıştayı Duyurusu
  • 23.10.2019

31 Ekim 2019 Perşembe günü saat 10:00-14:30 arası Düzce Turan Otel’de, Metal-Makine ve Otomotiv Sektörümüzde İmalat yapan üye firmalarımıza yönelik olarak KOBİ Çalıştayı düzenlenecektir.

Finansal Yeniden Yapılandırma Başvuruları Başladı
  • 18.10.2019

Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması Uygulaması Hakkında Kamuoyu Duyurusu 14 Ekim 2019

Düzce TSO’da Ortak Basın Açıklaması Düzenlendi
  • 16.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin çağrısı üzerine, Türk Ordusunun başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla Düzce’de faaliyette olan Sivil Toplum Kuruluşları, meslek kuruluşları ve iş dünyası temsilcileri ile ortak basın bildirisi Düzce TSO Konferans Salonunda açıklandı.

Odamızda KVKK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
  • 15.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen “Kişisel Verilerin Koruma Kanunu Bilgilendirme” Semineri, Kişisel Verilerin Korunması Kurumu Veri Yönetimi Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Muharrem Akbaş’ın sunumuyla Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.