Ufuk Avrupa Küme 5: İklim, Enerji, ve Mobilite Uluslararası Ağ Kurma Etkinliği
  • 29.09.2021

TÜBİTAK tarafından, Sabancı Üniversitesi ve ARGEMİP iş birliği ile 18-20 Ekim 2021 tarihleri arasında Ufuk Avrupa Küme 5 İklim, Enerji ve Mobilite Uluslararası Ağ Kurma çevrim içi etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve yürütücüsünün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu ve Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir.

İŞYERLERİNDE COVİD-19 TEDBİRLERİ
  • 23.09.2021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından işverenlerin işçilerinden isteyeceği PCR testi ve işçilerini Covid-19 riskleri ve tedbirleri konusunda bilgilendirmesini içeren 2/9/2021 tarihli genel yazı 81 il valiliğine gönderilmiş ve Birliğimizle de paylaşılmıştır.

İKV Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 21.09.2021

Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin, Türkiye’nin AB üyelik sürecinde yürüttüğü çalışmalarla en önemli kuruluşlar arasında yer alan İktisadi Kalkınma Vakfı’nın TOBB İstanbul hizmet binasında yapılan 59. Genel Kurul toplantısına katılım sağladı.

Mesleki Yeterlilik Belgesi
  • 20.09.2021

MEYBEM tarafından verilen MYK Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme hizmetimi kapsamında aşağıda yer alan ulusal yeterliliklerde AB Hibe desteği getirilmiştir.

Düzce TSO Kalitesini Bir Kez Daha Tescilledi
  • 14.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiti ile ile Covıd 19 Güvenli Hizmet Belge yenileme tetkikini başarıyla geçti.

Kadın İstihdamı ve Sanayi Kültürü Düzce İli Projesi’nin İlk Eğitimi Gerçekleşti
  • 14.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu, Düzce Berrak Psikolojik Danışmanlık Merkezi çatısı altında oluşturduğu Kadın İstihdamı ve Sanayi Kültürü Düzce İli Projesi kapsamındaki mentorlük eğitiminin ilkini gerçekleştirdi.

AB Ufuk Avrupa Programı ve Eureka Çevrimiçi Bilgi Günü Etkinliği
  • 14.09.2021

TÜBİTAK, Düzce Üniversitesi, Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğinde AB Ufuk Avrupa Programı ve Eureka Çevrimiçi Bilgi Günü Etkinliği düzenlenecektir.

Düzce TSO Kardeş Oda İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi
  • 10.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Düzce Ticaret Borsası destekleriyle düzenlenen, Kardeş Oda İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Hayata Dokunan İş Kadınları Panelde Bir Araya Geldi
  • 9.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen, İş dünyasının önde gelen kadın yöneticilerinin bir araya geldiği, ilham veren stratejiler ve tavsiyelerin ele alındığı, Düzce'nin kadın liderlerinin en hızlı büyüyen, en yenilikçi ve önemli girişimlerinin geri planını anlattıkları “Düzce’nin Hayata Dokunan İş Kadınları Paneli” Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce’nin İlk Havacılık ,Uzay ve Savunma Sanayi Şirketi
  • 7.09.2021

Odamız üyelerinden Düzce Hizmet Metal San. ve Tic. A.Ş Düzce’nin ilk havacılık uzay ve savunma sanayi şirketi unvanını kazandı.

İŞVERENLERİN DİKKATİNE
  • 3.09.2021

Çalışma hayatını düzenleyici, işçi - işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı ve koruyucu tedbirler almak, iş sağlığı ve güvenliğini sağlayacak tedbirlerin uygulanmasını izlemek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı‘nın asli görevleri arasındadır.

Düzce Üniversitesi’ni Tebrik Ederiz
  • 3.09.2021

Dünyanın en saygın değerlendirme kuruluşlarından olan Times Higher Education'ın yaptığı 2022 Dünya Sıralamaları'nda (World University Rankings 2022) Üniversitemiz, yine adından söz ettiren uluslararası başarılara imza attı.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 2.09.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında video konferans yolu ile gerçekleştirildi.

7326 Sayılı Kanun
  • 31.08.2021

7326 sayılı kanunun ilgili maddesi gereğince aidat yapılandırma başvuru ve ilk taksit süreleri de birer ay uzatılmıştır.

30 Ağustos Kahramanlarını Saygıyla Anıyoruz
  • 29.08.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şimdi Yapılandırma Vakti !
  • 18.08.2021

Vergi ve SGK borçları; cezasız, zamsız, faizsiz yapılandırılıyor.

2021 Yılı Fındık Hasat Dönemi Üreticilerimize Hayırlı Olsun
  • 17.08.2021

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye’nin en önemli ihraç ürünleri arasında yer alan fındık ve 2021 yılı hasat dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

25-26 Ağustos Travalley Hibrit Fuarı
  • 17.08.2021

Aşağıda tüm detayların yer aldığı hibrit organizasyonumuza, katılım kontenjanla sınırlıdır. TRADEVALLEY HİBRİT FUAR DETAYLARI Sektörler:

Düzce TSO’dan 17 Ağustos Mesajı
  • 17.08.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ağustos Düzce Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti İl Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti
  • 11.08.2021

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin İl Yönetim Kurulu ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.