KOSGEB ve TÜBİTAK Destekleri Semineri
  • 15.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce OSB, KOSGEB Düzce İl Müdürlüğü ve Teknopark işbirliğiyle düzenlenen KOSGEB İhracat Odaklı Destekler ve TÜBİTAK Destekleri Semineri Teknopark Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

CNR EXPO ENTECH
  • 14.10.2019

Yaşanabilir bir Türkiye için ENTECH Dünyanın en büyük fuarlarının düzenlendiği CNR Expo-İstanbul Fuar Merkezi'nde, çevre teknolojileri alanında, Avrasya’nın en büyük fuarı olma hedefi ile yola çıkan ENTECH’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Çağrıları Açıldı
  • 11.10.2019

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yerli üretimin teşvik edilmesine ilişkin bir adım daha atıldı. Üreticinin ve alıcıya aynı anda teşvik verilmesini hedefleyen Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Program çağrısı yayınlandı. Programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK açıkladı.

KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ
  • 11.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve Düzce Teknopark işbirliğiyle 14 Ekim Pazartesi günü saat 14:00-16:00 saatleri arasında Düzce Teknopark Konferans Salonunda “KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ, TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ” konulu seminer programı düzenlenecektir.

Düzce TSO 5 PROTOKOL İMZALADI
  • 10.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından , İlimizin ihracat potansiyelinin arttırılması ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla, ihracat yapan ve yapabilecek olan üyelerimizin, çalışanlarının, ve oda personellerimizin mesleki ve teknik İngilizce alt yapısının geliştirilmesi planlanmakta olup, Odamız ile Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulu, Amerikan Kültür, American Time, Nokta Eğitim ve Safir Eğitim Kurumları arasında görüşmeler yapılarak protokol imzalanmasına karar verilmiştir.

Çağ Özel Güvenlik Plaket Töreni
  • 9.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Halil Uzun’un sahibi olduğu Çağ Özel Güvenlik Takdirname ve Plaket töreni Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi. Törene, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, firma yetkileri ve çok sayıda güvenlik yetkisi katılım sağladı.

Türkiye ve Dünya’da Tarım Semineri Gerçekleştirildi
  • 9.10.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, 24. Dönem İstanbul Milletvekili Faik Tunay’ın konuşmacı olarak katılım sağladığı Türkiye ve Dünya’da Tarım Semineri programını Düzce TSO Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Mevlana Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Bir Proje Daha
  • 9.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın kontrol ve himayesine verdiği Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında destek almaya hak kazandı. Bu sayede 2018 yılında tamamlanan projenin ardından bu yıl da yeni bir projeye de imza atmış oldu.

İstanbul Jewelry Show
  • 7.10.2019

50. İstanbul Uluslararası, Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı

CNR PROMEXPO
  • 7.10.2019

CNR PROMEXPO Profesyonel Promosyon Ürünleri, Hediyelik Eşya ve Tanıtım Malzemeleri

Aymod 23. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı
  • 30.09.2019

Aymod 23. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Semineri
  • 30.09.2019

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Semineri

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 26.09.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Eylül ayı olağan meclis oturumu, Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin başkanlığında Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce TSO ve Safir Koleji Protokol İmzaladı
  • 26.09.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Safir Koleji arasında bulunan “Eğitim-Öğretim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

KOSGEB’ten KOBİ Finansman Destek Programı
  • 26.09.2019

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB), KOBİ Finansman Destek Programı kapsamında;