İnovasyon Projesi ortakları bir araya geldi
  • 27.08.2019

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında başvurulan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) tarafından desteklenen “İhracat Odaklı İnovasyon Ekosistemi Geliştirilmesi” Projesi dolayısıyla Proje paydaşları bir araya geldi.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti
  • 23.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

SEKTÖR DANIŞMA VE PROJE YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 21.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) “Mali Destek Programı” kapsamında yürütmekte olduğu “Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi “projesinin son Sektör Danışma Kurulu ve Proje Yönetim Kurulu toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Düzce TSO Ve Düzce OSB Ortak Projesinin Lansman Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 20.08.2019

Düzce Organize Sanayi Bölgesi(DOSB) ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında başvurulan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) tarafından desteklenen “İhracat Odaklı İnovasyon Ekosistemi Geliştirilmesi” Projesi Lansman Toplantısı Düzce Teknoparkta gerçekleştirildi.

Düzce TSO'dan Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 19.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan ve Yalçın Top, Genel sekterimiz Ayten Nursel Kocadağ ve Proje ofisimizin personelleri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) Düzce Yatırım Destek Ofisi'nin yeni koordinatörü Abdülkadir Uslu’yu ziyaret etti.

17 Ağustos Mesajı
  • 16.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 17 Ağustos depreminin 20. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO’nun 5 projesi onaylandı
  • 9.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırladığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı destek programları kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda 2’si Düzce TSO’ya ait olan, proje ortağı olduğu 3 projeyle birlikte toplam 5 proje değerlendirmeler sonucunda başarılı olarak destek almaya hak kazanmıştır.

Sosyal Girişimcilik Zirvesi Düzce Etabı Tamamlandı
  • 8.08.2019

Uluslararası bir proje olan Sosyal Girişimcilik Zirvesi’nin Düzce Etabı yoğun katılımla tamamlandı.

Kadın Girişimciler Proje Çalışmalarını Hızlandırdı
  • 5.08.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, Aile ve Sosyal Politikalar Düzce İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Düzce Baro Başkanı Azade Ay ile bir araya geldi.

Tatil Kısa, Hayde Akçakoca’ya
  • 2.08.2019

Düzce'nin Akçakoca ilçesi, Kurban Bayramı’nda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Akçakoca’da etkili olan sağanak yağış sonucu yaşanan heyelan ve sel felaketi sonrası yaşam tamamen normale döndü.

Mevlana Meslek Lisesi’nde rekor doluluk
  • 31.07.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin teşvikleriyle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın destek ve himayesine verilen Mevlana Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde 2019-2020 eğitim öğretim sezonu için doluluk oranı %100 seviyesine ulaştı. Bu oran geçen yıl %80’lerdeydi. Bu yıl 166 yeni öğrenci merkezi yerleştirme sisteminde okulumuzu tercih etti.

Kadın Girişimciler Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi
  • 31.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’yle bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu’ndan Geçmiş Olsun Ziyaretleri
  • 30.07.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yaşanan sel felaketinin ardından Düzce’yi ziyaret etti.

Tarımda Uzman Ellere 100 bin TL Hibe
  • 30.07.2019

Tarımsal faaliyetlerin uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik amacıyla Amasya, Düzce, İzmir ve Mardin'de kırsal alanda yaşayan veya yaşamayı taahhüt eden, tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri konularında yüksekokul veya üniversite mezunu olanlara, tarımsal projeleri için 100 bin liraya kadar hibe verilecek.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti
  • 29.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.