Orman Ürünleri Sanayicileri bir araya geldi
  • 26.07.2019

Odamız 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri İmalat ve Perakende Satış) üyeleri, Çilimli OSB’de kurulması planlanan Orman Ürünleri İhtisas OSB planlama çalışmaları için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Düzce TSO’dan KOSGEB Hamlesi
  • 26.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz günlerde Akçakoca, Cumayeri ve Gölyaka ilçelerinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören işyerleri ve esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla KOSGEB Genel Müdürlüğü’ne bir yazı yollayarak, afetzede üyeler için acil kredi uygulaması talebinde bulundu.

Basın Bayramı Kutlu Olsun
  • 24.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ticaret ve Sanayi Odası İş Bankası ile Protokol İmzaladı
  • 19.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve İş Bankası arasında Düzce TSO’ya ait kurumsal logolu kredi kartı sağlanması konusunda protokol imzalandı. İş Bankası tarafından sağlanacak olan Düzce TSO üyelerine özel TSO Logolu Maximum Business kart almak isteyen TSO üyeleri, İş Bankası Düzce Şubesi’nden kartlarını temin edebilecekler.

Sel Felaketi Açıklaması
  • 19.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde dün gece başlayan ve etkisini sürdüren yağışların meydana getirdiği sel felaketleriyle ilgili bir açıklama yayımladı.

Mustafa Varank Düzce’de
  • 16.07.2019

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara seyahati sırasında Düzce’ye uğrayarak bazı temaslarda bulundu.

İkinci 500’de 7 Düzce Firması
  • 12.07.2019

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük ikinci 500 firması bu yılki listesine Düzce'de üretimi bulunan 7 firma girdi.

BRODE İMALATÇILARI UR-GE KÜMESİ TOPLANDI
  • 12.07.2019

Odamız tarafından yürütülmekte olan ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, 13 adet brode imalatçısı üye şirketlerimizin dahil olduğu “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet Projesi” (19.UR-GE.011) referans numaralı UR-GE projemizin ihtiyaç analizi raporu sunulması öncesinde Odamızda bir kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

KAZBUILD 2019

Kadın Kooperatifleri Güçlendirilmesi Programı Gerçekleşti
  • 10.07.2019

Kadın kooperatiflerin güçlendirilmesi ve sürdürebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerin geliştirilmesi ve görünürlüklerinin arttırılması amacıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği eğitim programı Valilik Konferans Salonunda gerçekleşti.

Girişimcilik Hukuku Semineri Gerçekleşti
  • 9.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz Başkanlığında gerçekleştirilen, “Girişimcilik Hukuku Semineri” Avukat Selahattin Bilen ve Girişimcilik Eğitmeni ve Mentör Serkan Sönmez’in sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

İki El Oto Belgesinde Son Tarih 13 Ağustos
  • 9.07.2019

İkinci el motorlu kara taşıtı ticaretinin belirli nitelikleri haiz olan tacirler ile esnaf ve sanatkârlar tarafından gerçekleştirilmesi, ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretinin güvenli bir ortamda yapılması ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yapılan işletmelerde hizmet kalitesi ve tüketici memnuniyetinin arttırılması amacıyla hazırlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik 13/02/2018 tarihli ve 30331 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı Gerçekleştirildi
  • 8.07.2019

Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve TOBB iş birliğinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da düzenlenen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı'na; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ile çok sayıda siyasetçi ve iş dünyasından temsilci katıldı.

Ümit Ülgen ve Bülent Sivrikaya OSBÜK Genel Kurulunda
  • 8.07.2019

Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu OSBÜK’ün 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’nin dört bir yanındaki OSB Başkanlarının, delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, odamızdan Gümüşova OSB Mütevelli Heyet Üyeleri Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya da hazır bulundu. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü yeniden başkanlığa seçildi.