Yeni Hedef Nitelikli İstihdam Verimliliğin Geliştirilmesi
  • 4.07.2019

Düzce İŞKUR Şube Müdürü Hasan Ali Subaşı, ve 10. Meslek Grubu’nun katılım sağladığı “Nitelikli İstihdam Verimliliğin Geliştirilmesi” toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

TSO’da Yakın Karadeniz Düzce Seyahat Acentaları Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti
  • 2.07.2019

13-14 Temmuz Seyahat Acentalarına yönelik ”Yakın Karadeniz Düzce Ön Bilgilendirme (İnfo) Turu” İstişare Toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

DÜZCE TSO’DAN AÇIKLAMA
  • 1.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, son aylarda sistematik olarak Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in üzerinden Düzce’nin en büyük Sivil Toplu Kuruluşu niteliğinde, 4.000 üyeye hizmet vermekte olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na, Düzce’de yerel yayın yapan bir medya grubu tarafından yapılan asılsız, dayanaksız, hakaret içerikli haberler dolayısıyla bir açıklama metni yayımladı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 1.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Çinli TTX Grup Artık Düzceli
  • 27.06.2019

Çin’de Mutfak Araç ve Gereçleri üzerine faaliyet gösteren TTX Grup Firması, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Valiliği’nin girişimleri neticesinde Çilimli OSB’de yatırım yapmaya karar verdi.

Düzce TSO Akreditasyon Hazırlıklarına Devam Ediyor
  • 26.06.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, C olan Akreditasyon seviyesini B kategorisine yükseltmek, kategoriyi yükseltirken de personelin kriterlere tam uyumunu sağlamak amacıyla hizmet içi eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Kadın Girişimciler Kooperatifleşiyor
  • 25.06.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz Başkanlığında gerçekleştirilen, Kooperatifçiliği Geliştirme toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Allegion Emniyet ve Güvenlik Sistemleri (İTO Kilit) Kapanması Hakkında Bilgilendirme
  • 24.06.2019

Üyelerimizden Allegion Emniyet Ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi Düzce Şubesi, şirketin Avrupa’da bulunan yönetim merkezi tarafından alınan kararla tüm Türkiye Genelindeki operasyonlarına son vermiştir.

Tuncay Şahin’in Mutlu Günü
  • 24.06.2019

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in oğlu Ömer Şahin ile Marmara Bilge Okulları ve Marmara Bilge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt’un kızı Damla Kurt’un düğün merasimi Bolu Hampton By Hilton Otel’de gerçekleştirildi.

2019 Yılı Aidatları 1 Taksit Ödemeleri

2019 Yılı Aidatları 1 Taksit Ödemeleri için son gün 1 Temmuz 2019

Arap İş İnsanı Naim Abu Raish Odamızı Ziyaret Etti
  • 21.06.2019

Arap İş İnsanı Naim Abu Raish, Düzce’deki yatırım imkanlarını görmek ve yatırım alanları ile ilgili bilgi almak üzere Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’i ziyaret etti.

Çinli iş insanları yatırım yapmak için odamızı ziyaret etti
  • 21.06.2019

Çin’de metal mutfak eşya sektörü üzerine faaliyet gösteren yetkilileri Jian ve Shi Jing Zhong, Düzce’deki yatırım olanaklarını yerinde görmek için Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ile bir araya geldi.

Üye memnuniyet anketi
  • 20.06.2019

deneme anketi

Arap İş İnsanı Naim Abu Raish Odamızı Ziyaret Etti
  • 20.06.2019

Trakya Bölge Odalarıyla Kardeş Oda Protokolü İmzalandı
  • 18.06.2019

Akçakoca TSO, Alaplı TSO, Bolu TSO, Çaycuma TSO, Düzce TSO, Devrek TSO, Gerede TSO ve Kdz Ereğli TSO Başkan ve Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreterlerinden oluşan Batı Karadeniz Odaları heyeti Trakya Bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret etti.