Bölgedeki Kaz Yetiştiricileri Düzce TSO’da bir araya geldi
  • 14.06.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi Üyesi Nihat Sevdim ve Düzce Tarım & Hayvancılık Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin girişimleriyle Kaz Yetiştiriciliği, Yasal Eksiklikler ve kamu desteklerinin yaygınlaştırılması konularında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda çalıştay düzenlendi.

Düzce’de ihracat yüzde 48,3 arttı
  • 13.06.2019

Düzce’de 2019 yılı Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 48,3 arttı, ithalat ise yüzde 2,1 arttı.

Üye Danışma Hattı
  • 12.06.2019

Danışma hattı sayfamızdan; odamızla alakalı olarak merak ettiğiniz konuları Genel Sekreterlik makamına sorabilir, mail yoluyla bilgi alabilirsiniz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Üye Memnuniyet Anketi
  • 12.06.2019

Odamız Düzce Ticaret ve Sanayi Odası siz değerli üyelerimiz için anket hazırlamıştır.

İlk 500’de 6 Düzce Firması
  • 11.06.2019

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 6 firma girdi. Çınar Boru, Nobel İlaç, Teknorot, Düzce Cam, Ümran Boru ve Doğtaş Kelebek Mobilya bu listeye girmeye hak kazandı.

Deneriz Burada
  • 11.06.2019

etkinlik sayfası

Yıllık Faaliyet Bültenleri
  • 10.06.2019

Yıllık Faaliyet Bültenleri

Sigara Bağımlılığı ile Mücadele Semineri tamamlandı
  • 31.05.2019

Düzce Üniversitesi, TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Yeşilay işbirliği ile düzenlenen “Sigara Bağımlığı ile Mücadelede Bilmedikleriniz” konulu seminer Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.