I-TECH

Üyelere Yönelik Başvuru Formu

Sigortacılık Haftası Mesajları
  • 27.05.2019

İçinde bulunduğumuz Sigortacılık Haftası dolayısıyla Düzce TSO Sigortacılık, Finans, Emlakçılık Meslek Komitesi Başkanı Metin Koç ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Selim Koçak birer açıklama yaptılar.

Allturex'19 Alternatif Turizm, Kamp, Karavan, Motorsiklet ve Bisiklet Fuarı
  • 24.05.2019

Allturex'19 Alternatif Turizm, Kamp, Karavan, Motorsiklet ve Bisiklet Fuarı

Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV TÜRKİYE 2019
  • 24.05.2019

9. kez düzenlenecek Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV TÜRKİYE 2019, 21.000 m2’lik alanda, 45 ülkeden katılacak 500 ün üzerinde firma ve 25.000den fazla alıcıya ev sahipliği yapacak.

Düzce TSO’dan Geleneksel İftar
  • 13.05.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Aile İftarı Programı, Düzce Huzur Tesislerinde gerçekleştirildi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 13.05.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin açılış konuşmasıyla başladı.

38.Kitap ve Kültür Fuarı
  • 11.05.2019

Basılı Yayın, Kitap, Sesli Ve Görüntülü Yayın

1. Düzce Fuarı
  • 11.05.2019

1. Düzce Fuarı Konu : Tarım, Gıda, Hayvancılık Teknolojileri ve Endüstrileri

Düzce Fuarı Kapılarını Açtı
  • 3.05.2019

Düzce’de ilk kez gerçekleştirilen “1. Düzce Fuarı” görkemli bir şekilde açıldı. Açılış törenine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve Kurul Üyeleri, İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Düzceli vatandaş katıldı.

Düzce TSO’dan Rektör Çakar’a destek
  • 30.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli, yaptıkları ortak basın açıklamasında, Mayıs’taki Rektörlük Atamaları konusunda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a destek verdiler.

Bölge İstişare Toplantısı tamamlandı
  • 29.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde, 13 oda ve borsanın katılımıyla Bölge Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde gerçekleştirildi.

Gazi Meclisimiz 99 Yaşında
  • 22.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO 60. Yılını Kutladı
  • 22.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 60. Yıldönümü kutlaması Düzce Teknopark’ta gerçekleştirildi.

Tekstil Ürünleri UR-GE Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 17.04.2019

Odamız tarafından hazırlanan ‘’Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet (UR-GE) Projesi’’ ‘Ticaret Bakanlığı tarafından destek almaya hak kazanmıştır.

Savunma Sanayi Teşvikleri Çalıştayı odamızda gerçekleşti
  • 17.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda SSTEK Savunma Sanayi Teknolojileri A.Ş Genel Müdürü Mustafa Gürsoy, Grupas Danışmanlık Firmasından Erol Özden, Murat Turhan ve İlhami Ok'un konuşmacı olarak katıldıkları Savunma Sanayi Teşvikleri Çalıştayı tamamlandı.

Savunma Sanayi Çalıştayına Davet

Savunma Sanayi Çalıştayına Davet

Çilimli OSB'de Yer Talepleri İçin Son gün 30 Nisan
  • 12.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi (Orman Ürünleri İmalat ve Perakende Satış), Düzce Valiliği ve Düzce TSO tarafından Çilimli OSB'de kurulması gündeme gelen Mobilya İhtisas OSB için isteklilerin yer tahsisi başvurusunda bulunabilmeleri için 30 Nisan 2019'un son tarih olduğunu açıkladı.

Brode Sektöründeki UR-GE Projeleri İhtiyaç Analizi Hizmet Alımı
  • 12.04.2019

Ticaret Bakanlığı 2010/8 UR-GE tebliği kapsamında DTSO tarafından üye firmaların başvuru yoğunluğuna göre belirlenecek olan hazır giyim alt sektörlerinde kümelenme projesi yürütülecektir. Söz konusu projelerin başlangıç faaliyeti olarak belirlenen alt sektörde faaliyet gösteren firmaların yer aldığı kümeye yönelik İhtiyaç Analizi çalışması yürütülecektir ve bu amaçla da ilgili kurum ve kuruluşlardan hizmet alımı yapılacaktır.

Yeni Ekonomi Paketi Yapısal Sorunlara Çözüm Vadediyor
  • 11.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Hazine ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları" paketlerinin uygulanabilir, etkili ve yapısal sorunlara çözüm içerdiğini söyledi.