Kadın Girişimcilerden Kanser Farkındalık Semineri
  • 9.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında konusunda uzman bilim insanlarının katılımlarıyla "Farkındalık Demek, Kanserle Mücadeleyi Kazanmak Demektir" konulu panel düzenledi.

Düzce TSO'da 1 yıl değerlendirildi
  • 8.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçtiğimiz bir yılda gerçekleşen faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Meclis Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının İcra Komitelerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısında değerlendirildi.

Kadın Girişimciler Düzce TSO Yönetimiyle Bir Araya Geldi
  • 5.04.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve kurul üyeleri, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ile bir araya geldi.

Düzce Yemekleri kitabı çıktı
  • 5.04.2019

Düzce Turizm İl Müdürlüğü tarafından Düzce Valiliği himayelerinde tamamlanan Düzce Yemekleri kitabı yayınlandı.

Düzce Fuarı Basın Lansmanı Gerçekleştirildi
  • 5.04.2019

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Düzce Fuarı'nın basın tanıtım toplantısı Düzce Valiliği eve sahipliğinde gerçekleştirildi.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri
  • 3.04.2019

İSO’dan alınan yazıda; İSO üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların 2016, 2017 ve 2018 yıllarında “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde KOBİ ve büyük ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verileceği belirtilmektedir.

ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ
  • 3.04.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza ulaşan yazıda, Ankara Ticaret Odası’nın, 2017 yılında yaklaşık 15.000 kişinin katılımıyla “Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” düzenlediği bildirilmekte, bu zirve kapsamında konferans ve çeşitli konularda eğitim kampları düzenlenerek coğrafi işaretlerin tüm boyutlarıyla ele alındığı, coğrafi işaretli ürünler sergilenerek ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

İnşaat Sektörü Odamızda Bir Araya Geldi
  • 29.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı 2. Meslek Grubunda faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

Yurt Dışı İş Gezisi Desteği
  • 22.03.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği; KOBİ’lerimizin yurtdışı pazarlara açılmalarını sağlayabilmeleri, bu çerçevede yurt dışı iş gezilerini yaygınlaştırarak bu gezileri daha nitelikli hale getirip ihracat kapasitelerini artırabilmeleri adına KOSGEB’le yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirmiştir.

Düzce Üniversitesi 13 Yaşında
  • 20.03.2019

Ürettiği evrensel değerlerle, çevre ve sağlık teknolojileri alanında öncü, proje işbirlikleri ile de bölgesel bir lider olma hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, nitelikli eğitimi ve gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalarla bölgemizin ve ülkemizin önemli bir bilim merkezi haline gelen Düzce Üniversitesi, düzenlenen görkemli törenle, 13. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Tüketicinin Korunması Kanunu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 19.03.2019

Düzce Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu Hakkında bilgilendirme toplantısı ile İl ve İlçelerde Tüketici Hakem Heyetinde yer alan başkan ve üyelere takdir belge töreni gerçekleştirildi.

Özgürlük Sevdamızın Adıdır Çanakkale
  • 18.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Orman Ürünleri Sanayicileri OSB İçin Bir Araya Geldi
  • 15.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Grubuna dahil olan ve Orman Ürünleri Sanayisinde faaliyetlerini sürdüren üyeler, Orman Ürünleri İhtisas OSB'si için bir araya geldi.

Bilim ve Teknoloji Komisyonu Mersin'de
  • 15.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Akkuyu'da yapımı devam eden Nükleer Santral'i incelemek üzere kente gitti.

Kocaeli GGK'dan Düzce GGK'ya ziyaret
  • 14.03.2019

TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen ve GGK Üyesi Güney Deniz, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile odamızda bir araya geldi.

Kadın Girişimciler'den Eski Başkan'a Ziyaret
  • 14.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve İcra Kurulu Üyeleri, önceki dönem İl KGK Başkanı Yasemin Karslıoğlu'nu ziyaret etti.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 REKLAM FİLMİ

Ticaret Bakanı Pekcan Bölge İstişare Toplantısına Katıldı
  • 13.03.2019

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kocaeli'de düzenlenen Bölge Odaları İstişare Toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Tamamlandı
  • 13.03.2019

Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Burası Düzce Burada İş var
  • 13.03.2019

“TOBB Türkiye Ekonomi Şurası”nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş dünyasına çağrısı sonucunda Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği başlatıldı.

ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ
  • 12.03.2019