Düzce TSO ile KOSGEB  Arasında Mentörlük Protokolü
Düzce TSO ile KOSGEB Arasında Mentörlük Protokolü
  • 8.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Müdürlüğü arasında İleri Girişimci Programları Kapsamında desteklenen işletmelere yönelik mentörlük çalışmaları için işbirliği protokolü imzalandı.

Nitelikli Ekonominin Lokomotifi Kadın'dır
  • 7.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğü'nde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kadın, Ekonominin Gücüdür
  • 7.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ile Meclis Başkanı Ahmet Dertli, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Regaib Kandili Mübarek Olsun
  • 7.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Şubat 2019 Faaliyet Bülteni
  • 6.03.2019

Düzce TSO Şubat 2019 Faaliyet Bülteni

Kariyer ve Ekinoks Günleri Başladı
  • 5.03.2019

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret Topluluğu'nun düzenlediği “Kariyer ve Ekinoks Günleri” Cumhuriyet Konferans Salonu’nda başladı.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Davet
  • 5.03.2019

Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 12 Mart 2019 Salı günü saat 12:30-18:15 saatleri arasında, odamız toplantı salonunda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

İSTİHDAM 2019
  • 4.03.2019

İSTİHDAM 2019

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Belirlendi
  • 1.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdürecek olan ve 27 Şubat 2019’da seçimleri tamamlanan TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun icra kurulu yapılan ilk toplantıda belirlendi.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Belirlendi
  • 1.03.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdürecek olan ve 27 Şubat 2019’da seçimleri tamamlanan TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun icra kurulu yapılan ilk toplantıda belirlendi.

MEB ve TOBB 81 ilde 81 meslek lisesinde işbirliği yapacak
  • 27.02.2019

Mesleki eğitim ile reel sektörü, birbirine entegre edecek proje için adım atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla düzenlenen törende imzalandı. İmza törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katılım sağladı.

İstihdam Seferberliği 2019 TOBB’da Tanıtıldı
  • 27.02.2019

İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde yapıldı. Yapılan toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katıldı.

Düzce Üniversitesi'nin misafiri olduk
  • 25.02.2019

Eğitim, proje ve iş ortaklıkları gibi konularda yakın iş birliği içerisinde olduğumuz Düzce Üniversitesi ile oda organ üyeleri, GGK ve KGK üyelerimizle birlikte kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 25.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilim ve Teknoloji Komisyonu DÜ Rektörü Çakar'ı ziyaret etti
  • 20.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu yönetimi Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı ziyaret etti.

Bilim ve Teknoloji Öğrenci Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 18.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonuna bağlı olarak çalışmalarını yürütecek olan Öğrenci Komisyonunun tanıtım toplantısı Düzce Teknopark'ta gerçekleştirildi.

Düzce TSO'dan Gölyaka MYO'ya ekipman desteği
  • 15.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan’ın gayretleri, oda meclisinin de talebi uygun bulup onaylaması neticesinde, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programının uygulamalı yiyecek içecek derslerinde kullanılmak üzere sıcak mutfak ekipmanları tam teşekküllü olarak hediye edildi.

İŞ-KUR-SGK-KOSGEB Bilgilendirme Semineri
  • 14.02.2019

İŞ-KUR İl Müdürü Ferat Acar, SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu ve KOSGEB Düzce Müdürü Necdet Yaşar Şahin'in konuşmacı olduğu Kamu Destekleri ve Finansman Yöntemleri Bilgilendirme Toplantısı odamızda gerçekleştirildi.

TOBB İL GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULLARI SEÇİM LİSTELERİ ASKIDA
  • 12.02.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için seçim listeleri belli oldu.

Düzce TSO'dan Bir UR-GE Projesi Daha
  • 7.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğu ve Brode sanayicilerinin faydalanmasının hedeflendiği “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet" URGE Projesi Bakanlık tarafından kabul edildi.

Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı proje teklif çağrısı
  • 7.02.2019

Avrupa Birliği’nin 2014-2020 yıllarını kapsayan kısaca COSME (İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı) olarak adlandırılan programı kapsamında “Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı” proje teklif çağrısı yayınlanmıştır.