EMEKLİLİĞİNİZ İÇİN BULUŞUYORUZ- Türkiye BES’leniyor
  • 17.12.2018

“EMEKLİLİĞİNİZ İÇİN BULUŞUYORUZ- Türkiye BES’leniyor” BULUŞMALARI 25 ARALIK’TA, HABERTÜRK TV CANLI YAYINI İLE DÜZCE TEKNOPARK KONFERANS SALONU’NDA

Hain Saldırıyı Kınıyoruz
  • 11.12.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Rize’de uğradığı silahlı saldırı sonucu Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Pakmaya'ya Bir Ödül Daha
  • 4.12.2018

ÇEVKO tarafından her iki yılda bir düzenlenen Yeşil Nokta Sanayi Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Nuri Hızel'in oturum başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce Kabağı Düzce TSO'da Tanıtıldı
  • 29.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gümüşova Ziraat Odası, Düzce Lokantacılar Odası ve çeşitli STK'ların ortak girişimiyle Düzce Kabağı ve Kabaktan elde edilen ürünlerin ilk tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Fibabanka'dan Üyelerimize Özel Kredi
  • 29.11.2018

Fibabanka, oda üyelerimize özel aylık %2,67’den başlayan faiz oranlarıyla 18 aya varan taksitli ticari kredi imkanı sağlıyor.

Öğretmenler Günü Mesajı
  • 23.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

12 Kasım Mesajı
  • 12.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 12 Kasım Düzce Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sancaklı Mobilya İnnoTeam’de ilk 10’da
  • 9.11.2018

Üyelerimizden Sancaklı Mobilya’nın da yer aldığı Doğu Marmara KOBİ’lerinin İnovasyon Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında düzenlenen InnoTEAM Yarışması Kocaeli’de Ramada Otel’de gerçekleştirildi.

Saygı ve Minnetle Yad Ediyoruz
  • 9.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Küçük Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor
  • 7.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Grubu Komite Üyelerinin Temmuz ayında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ziyaretiyle başlayan Düzce Küçük Sanayi Sitesi üstyapı çalışmalarında hedefe ulaşıldı. Düzce Belediyesi ekipleri tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başladı.

Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 6.11.2018

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ,İmalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi ile ilgili ilk Sektör Danışma Kurulu toplantısı 02 Kasım 2018 tarihinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ürün Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı
  • 30.10.2018

“22 – 26 Ekim Ürün Güvenliği Haftası” kapsamında ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, Kamu Kurumları, üretici firmalar ve ilgili aktörlerin katılımı ile “Ürün Güvenliği” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mal Alımı  için ihale ilanı
Mal Alımı için ihale ilanı
  • 30.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası , Doğu Marmara Kalkınma Ajansı , İmalat Sanayiine Yönelik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce’de Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi projesi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız
  • 28.10.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Millet iradesine duyulan saygı, ülke yönetimi anlamında en güzel erdemdir. Egemenlik millete aittir. Bunu hiçbir zaman unutmadan, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız” ifadesini kullandı.

Oda aidat ödemeleri 2. taksit son gün ilanı
  • 26.10.2018

Oda aidat ödemeleri 2. taksit son gün ilanı

Yüksek Hızlı Tren Çalıştayına Davet
  • 22.10.2018

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Bölümü Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar'ın oluşturduğu Yüksek Hızlı Trenin Düzce-Bolu güzergahına çekilmesi projesi için yapılacak olan çalıştayın basın lansmanı odamızda gerçekleştirildi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 18.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuf Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce TSO Üyelerinin Çin Temasları Sürüyor
  • 18.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Hong Kong ve Çin ticaret ve fuar gezisi devam ediyor.

Valilik'ten Ticari Taksi ve Trafik Cezaları ile Mal ve Hizmet Sunumları ile ilgili genelge
  • 17.10.2018

Enflasyonla Topyekün Mücadelede Varız!
  • 15.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin başlattığı " Enflasyonla Topyekün Mücadelede Varız" kampanyasının ortak basın açıklaması için bir araya geldi.