Düzce TSO 2017 Faaliyet Raporu

Düzce TSO 2017 Faaliyet Raporu yayınlandı

Düzce TSO'dan Öncü TV'ye hayırlı olsun ziyareti
  • 25.09.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Öncü Medya Grubu'nu işadamı Önder Tonyalı'dan satın alan Düzce'nin köklü firmalarından Türkseven Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu Bölge Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
  • 24.09.2018

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

Yüksek Lisans Başvuruları İçin Çarşamba Son Gün
  • 24.09.2018

Geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi'nde düzenlenen törenle imzalanan protokol ile Düzce Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmak isteyen üyelerimizin yüksek lisans başvurularından avantajlı olarak faydalanmaları için 26 Eylül 2018 Çarşamba son gün.

TOBB Okuluna Kırtasiye Yardımı
  • 18.09.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Düzce Valiliği ile yaptırdığı ve odamızın da koordinatörlüğünü üstlendiği TOBB İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu.

Bölgemizin kardeş odası Osmaniye TSO
  • 18.09.2018

Batı Karadeniz Ticaret ve Sanayi Odalarının ortak kararı ile geçtiğimiz günlerde elim bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy'un anısına Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası bölge odalarımızın kardeş odası olarak belirlendi.

Tuncay Şahin Almanya'da
  • 14.09.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde 100'e yakın iş insanının katılım sağladığı heyetle birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ziyareti öncesi Almanya'ya çıkarma yaptı.

Orman Ürünleri Çalıştayı Gerçekleştirildi
  • 14.09.2018

Ağaç ve Orman ürünleri ile mobilya sektörü sanayicileri Çalıştay da bir araya geldi. Çalıştay, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Tuncay Şahin’in açılış konuşması ile başladı.

Düzce Üniversitesi İle Yüksek Lisans Protokolü İmzalandı
  • 12.09.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Üniversitesi arasında Oda Üyeleri ve Oda Personelinin faydalanabileceği yüksek lisans programlarına dair protokol imzalandı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 10.09.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Makine İmalat Sanayi Projemizin İmza Töreni Gerçekleştirildi
  • 4.09.2018

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yürütülen 2018 Yılı İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Odamız tarafından sunulan ve kabul edilen “Makine İmalat Sanayisinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi” adlı projenin sözleşmesi imza töreni Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkezinde gerçekleştirildi.

Brode Sanayicileri UR-GE Başvuru İçin Toplandı
  • 4.09.2018

Brode Sanayicileri Ulusal Rekabeti Geliştirme Projesi (UR-GE) kümelenmesi başvurusu için bir kez daha odamızda bir araya geldi.

30 Ağustos kahramanlarını saygıyla anıyoruz
  • 29.08.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ümit Yılmaz ve MHP İl Teşkilatı Odamızı ziyaret etti
  • 28.08.2018

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve İl Teşkilatı üyeleri odamızı ziyaret etti.

17 Ağustos Depremi Yıldönümü Mesajı
  • 16.08.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 17 Ağustos depreminin 19. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ekonomik Saldırılara Boyun Eğmeyeceğiz
  • 14.08.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Düzce Üniversite camisi için bir araya geldiler
  • 9.08.2018

Düzce Üniversitesi, inşaatı devam eden Üniversite Caminin yapım ve tamamlanma süreçlerinin değerlendirildiği toplantıya ev sahipliği yaptı. Düzenlenen toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen de katıldı.

Düzce TSO'da Yönetmelik Semineri
  • 9.08.2018

Düzce TSO ve Düzce Ticaret İl Müdürlüğü İşbirliği ile İkinci El Motorlu Kara Taşıtları hakkında yönetmelik ve Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Düzce TSO'da Yönetmelik Semineri
  • 7.08.2018

Düzce TSO ve Düzce Ticaret İl Müdürlüğü İşbirliği ile 8 Ağustos Çarşamba günü (Yarın) saat 11:00'de Odamız toplantı salonunda İkinci El Motorlu Kara Taşıtları hakkında yönetmelik, Saat 14:00'te ise Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmelik ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir.

HONG KONG VE ÇİN, KÜLTÜR-FUAR-İŞ GEZİSİ
  • 7.08.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın da katılımları ile 12-18 Ekim tarihleri arasında Hong Kong ve Çin - Kültür Fuar Gezisi düzenlenecektir.

Osmaniye’deki saldırı konusunda adalete güveniyoruz
  • 6.08.2018

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ile birlikte Osmaniye Ticaret Borsası’nı ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy yaşamını yitirdiği, Osmaniye TSO Başkanı Devrim Murat Aksoy’un yaralandığı, 03 Temmuz’da yapılan silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.