Yeni Yönetim Sistemi Ülkemize Hayırlı Olsun
  • 25.06.2018

Dün akşam tamamlanan Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle birlikte ülkemiz dünyada nadir bulunabilecek demokrasi şöleni yaşamış, bu şölenin neticesinde de yeni bir yönetim sistemini kabul etmiştir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve cumhur ittifakından yer alan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi tebrik ediyoruz.

İlyas Çelebi ve Hamza Cebeci Odamızı Ziyaret Etti
  • 19.06.2018

İstanbul Düzceliler Derneği Başkanı İlyas Çelebi ve Darülaceze Vakfı Başkanı Hamza Cebeci odamızı ziyaret etti.

Yunus Özay Er Odamızı Ziyaret Etti
  • 19.06.2018

İyi Parti Düzce Milletvekili Adayı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan ve Merkez İlçe Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayfer Yüksel odamızı ziyaret etti.

Dr. Faruk Özlü Odamızı Ziyaret Etti
  • 18.06.2018

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Bayramlaşma Törenine Katıldı
  • 18.06.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte, Düzce Valiliği'nin düzenlediği protokol bayramlaşma törenine katıldı.

Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.06.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni dönem ilk toplu komite toplantısı düzenlenen iftar programıyla gerçekleştirildi.

Kadir Geceniz Mübarek Olsun
  • 8.06.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Düzce OSB İftarı
  • 7.06.2018

Düzce Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyette olan sanayiciler ile il protokolü düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İyi Parti Odamızı Ziyaret Etti
  • 7.06.2018

İyi Parti Düzce Milletvekili Adayı Ercan Katırcıoğlu, İl Başkanı Niyazi Bakan ve İl yönetimi, 24 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Sınai Mülkiyet Hakları Farkındalık Semineri

Sınai Mülkiyet Hakları Farkındalık Semineri

İl Genel Meclisi Üyeleri odamızı ziyaret etti
  • 5.06.2018

Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri odamızı ziyaret etti.

Fahri Çakır odamızı ziyaret etti
  • 5.06.2018

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Fahri Çakır ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay odamızı ziyaret etti.

Dr. Numan Çabuk odamızı ziyaret etti
  • 31.05.2018

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Dr. Numan Çabuk, 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde odamızı ziyaret etti. Numan Çabuk'a ziyaretinde Ak Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

İSO ilk 500'de 8 firma Düzce'den
  • 30.05.2018

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 8 firma girdi.

Düzce TSO'dan Ayhan Şamandar'a ziyaret
  • 23.05.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevindeyken Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Ayhan Şamandar'ı ziyaret etti.

İstanbul Düzceliler Derneği İftarı
  • 21.05.2018

İstanbul Düzceliler Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl Darülaceze Vakfı'nda gerçekleştirdi.

Düzce Üniversitesi Robot Topluluğu Uluslararası Yarışmada Önemli Başarılar Elde Etti
  • 21.05.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından desteklenen ve Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Robot Topluluğunun başarıları art arda geliyor.

DÜBİT ilan

DÜBİT ilan

PAKMAYA DÜZCE FABRİKASINA ÇEVRE ÖDÜLÜ
  • 18.05.2018

Ülkemizin alanında en prestijli ödüllerinden KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülü, bu yıl üyelerimizden Pakmaya fabrikasına verildi. Böylece daha önce benzer çevre ödüllerini kazanan grubun İzmir ve İzmit fabrikalarına, Düzce tesisi de eklenmiş oldu.

19 Mayıs Özgürlüğün İlk Adımıdır
  • 18.05.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

CHP Heyeti Odamızı ziyaret etti
  • 18.05.2018

CHP Düzce İl Teşkilatı ile birlikte Milletvekili Aday Adayları Zekeriya Tozan, Zafer Teber, İlknur Başak Tütüncü ve Hasan Servet Öktem, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’i makamında ziyaret etti.