Düzce TSO'dan Kamu Kurumlarına Ziyaret
  • 30.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri il protokolünü ziyaret etti.

Berat Kandili Mesajı
  • 28.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 30 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek olan Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Yönetim  Kurulu ve Meclis Üyeleri Oda Personeliyle Bir araya geldi
Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Oda Personeliyle Bir araya geldi
  • 28.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, düzenlenen kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi.

Düzce TSO Yönetiminden Düzce TV'ye ziyaret
  • 28.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, kuruluş yıldönümü nedeniyle Düzce TV'yi ziyaret etti.

İyi Parti odamızı ziyaret etti
  • 28.04.2018

İyi Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu ve İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor
  • 28.04.2018

Odamız seçimlerinin tamamlanmasının ardından yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI YAYINLANDI
  • 27.04.2018

2018 – 01 sayılı Proje Teklif Çağrısının genel amacı, “İLLERDE REKABET AVANTAJINA SAHİP İMALAT SANAYİ SEKTÖRLERİ ve YAZILIM SEKTÖRLERİNDEKİ KOBİ’LERİN REKABET GÜCÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ” dir.

Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı

Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı

Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuar Listeleri

Yurt İçi ve Yurt Dışı Fuar Listeleri

14. Çukurova Altın Mücevher Gümüş Fuarı

14. Çukurova Altın Mücevher Gümüş Fuarı

5. Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı

5. Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı

Yeni Yönetim Kurulu ve Meclisimize Hayırlı Olsun Ziyaretleri
  • 24.04.2018

7 Nisan'da gerçekleştirilen seçimlerin ardından oluşan yeni Yönetim Kurulu ve Meclisimize yönelik olarak hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirilmektedir.

GELECEĞİMİZİN UMUDU ÇOCUKLARIMIZDIR
  • 23.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO'nun Yeni Yönetimi Bakan Faruk Özlü'yü ziyaret etti
  • 19.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'yü ziyaret etti.

Düzce TSO'dan TOBB'a ziyaret
  • 19.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı Düzce Üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
  • 19.04.2018

Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER), Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AİBÜ-TTMER) Düzce Teknopark A.Ş, Bolu Teknokent, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği, Düzce KOSGEB İl Müdürlüğü, Bolu KOSGEB İl Müdürlüğü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve TÜBİTAK’ın katkıları ile düzenlenen Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı, Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Turizm Haftası etkinlikleri başladı
  • 16.04.2018

Düzce Valiliği ve Düzce İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün düzenlediği Turizm Haftası etkinliklerinin açılış programına Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen de katıldı.

Düzce TSO'da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
  • 13.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Düzce TSO Yönetimi Mazbatasını aldı
  • 12.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın 7 Nisan 2018'de yapılan seçimlerinde oluşan Yönetim Kurulu, sonuçların kesinleşmesinin ardından bugün mazbatasını alarak ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Düzce TSO'da ilk Komite Toplantıları Gerçekleştirildi
  • 10.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Nisan 2018 seçimleri sonucunda oluşan Meslek Komiteleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Düzce TSO'da Seçim Maratonu Tamamlandı
  • 9.04.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın oda organ seçimleri tamamlandı.