TOBB Nefes Kredisi 2018 Açıklandı
  • 2.04.2018

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ’lere cansuyu olan TOBB Nefes Kredisi Projesi bu sene 18 aya uzatılan vadesi ile yeniden geliyor.

18 MART MESAJI
  • 18.03.2018

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, “Çanakkale zaferi, milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir” dedi.

Dış Ticaret Semineri Tamamlandı
  • 13.03.2018

Ekonomi Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Ekonomi Bakanlığı Yetkilileri Düzceli Sanayicilerle Bir araya geldi
  • 12.03.2018

Ekonomi Bakanlığı ve İstanbul İhracatçılar Birliği yetkilileri, Düzce programları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen soru-cevap etkinliğinde Düzceli sanayicilerle bir araya geldi.

Aralık 2017 Faaliyet Bülteni

Aralık 2017 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Eylül 2017 Faaliyet Bülteni

Eylül 2017 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Haziran 2017 Faaliyet Bülteni

Haziran 2017 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Mart 2017 Faaliyet Bülteni

Mart 2017 Faaliyet Bültenimiz yayınlandı

8 Mart Mesajı
  • 7.03.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Seçim yetki Belgesi
  • 7.03.2018

Seçim Yetki Belgesi İçin Tıklayınız

PAKMAYA FABRİKASI’NA ISO 14001 ÇEVRE BELGESİ
  • 21.02.2018

Düzce’deki önemli sanayi kuruluşlarından üyemiz PAKMAYA, bir yılı aşkın yoğun hazırlık sürecinin ardından katıldığı ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasyon denetimini başarı ile tamamlamıştır.

E-İhracat Platformu Bilgilendirme Etkinliği Tamamlandı
  • 20.02.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği, E-İhracat Platformu Stratejik Planlama Direktörü Mahmut Şeker, Koza Dijital Ajans Genel Müdürü Ramazan Nart ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Ömer Nart'ın konuşmacı olarak katıldıkları E-İhracat Platformu Bilgilendirme Etkinliği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Seminerine Davet
  • 20.02.2018

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik destek programlarının tanıtımı amacıyla son yıllarda anılan bakanlıkça Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri düzenlenmektedir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 20.02.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan’da yapılacak olan seçimler öncesinde son kez toplandı. Meclis Başkanı Ertan Taşlı, 1 Nisan’da yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Brode Sanayicileri Düzce TSO'da Bir araya geldi
  • 14.02.2018

7.Meslek Grubu Brode Sanayicileri , 7.Meslek Komitesi çalışmaları kapsamında Düzce TSO Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Mercedes Benz Türk Firmasından Odamıza Ziyaret
  • 13.02.2018

Mercedes Benz Türk A.Ş Teknik Operasyonlar ve Garanti Yöneticisi Candemir Türker ve Hasmer Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karabudak , Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı ile bir araya geldi.

KOSGEB YENİ DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 12.02.2018

KOSGEB YENİ DESTEK PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME GÜNÜ

Emitt'te Düzce standına yoğun ilgi
  • 26.01.2018

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarında hazırlanan Düzce Standı yoğun ilgi gördü.

MARKA 2018 Yılı Mali Destek Programları Açıklandı
  • 19.01.2018

T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), 2018 yılı Mali Destek Programlarını (MDP’ler) ilan etmiştir. Aşağıda listelenen 4 farklı destek programının toplam bütçesi 25 milyon TL’dir. Programlara ilişkin bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

BREMEN JACOBS ÜNİVERSİTESİ'NDEN PROF. DR. YILMAZ UYGUN DÜZCE'DE
  • 18.01.2018

Geçtiğimiz aylarda AB Projesi kapsamında Düzce, Bolu ve Sakarya illerinin Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları konsorsiyum ortağı olarak Almanya’nın Bremen eyaletinde bir dizi görüşme ve toplantılara katılan Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öz, Meclis Üyeleri Bilal Türkan ve Fethi Çapar'ın orada gerçekleştirdikleri temaslarda bir araya geldikleri Bremen Jacobs Üniversitesi Matematik ve Lojistik Bölümü'nden Prof. Dr. Yılmaz Uygun odamızı ziyaret etti. Uygun'a ziyaretinde yine Almanya'daki temaslarda yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Günay Güneş ile İlimizde yatırımı bulunan Toyota Boshoku Direktörü Hakan Konak eşlik etti.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 15.01.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.