• 12.01.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

Suudi Arabistan Kültür Ataşesi odamızı ziyaret etti
  • 12.01.2018

Suudi Arabistan Kültür ve Ticaret Ataşesi Prof. Mussaed A. Alabdulmoneam ile İdari ve Kültür İşleri Sorumlusu Eymen Mortaç odamızı ziyaret etti.

İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK
  • 11.01.2018

İşçi-işveren uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuk iş dünyasında yeni bir dönem başlatacak.

MARKA DESTEKLERİ TANITIM TOPLANTISI
  • 27.12.2017

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 2018 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için aşağıda isimleri verilen programlar ile toplamda 25.000.000 TL karşılıksız destek verilecektir.

Bakan Faruk Özlü odamızı ziyaret etti
  • 25.12.2017

Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Düzce'de bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Vali Zülkif Dağlı ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi Açılış Toplantısı
  • 21.12.2017

Düzce Ticaret Borsası tarafından geçtiğimiz aylarda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na sunulan ve 2017 Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “Fındık 2025 Sektör Raporunun Çevirisi ve Bölge Açısından Önemi” isimli projenin açılışı ve tanıtım toplantısı yapıldı.

İBRAHİM ÇAĞLAR TAZİYE MESAJI
  • 11.12.2017

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Sayın İBRAHİM ÇAĞLAR dün gece geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda vefat etmiştir.

Düzce SWOT Analizi Çalışması
  • 11.12.2017

Düzce SWOT Analizi Çalışması

DIŞ TİCARET YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI
  • 7.12.2017

Uluslar arası pazarlara yeni giren veya yer alan şirketlerin karşılaştığı sorunların çözümüne yardımcı olmak, global vizyona sahip dış ticaret uzmanları yetiştirmek, uluslar arası ticaret işlemleri sırasında karşılaşılabilecek sorunları ve bunların çözüm yollarını saptayarak Dış Ticaret alanında daha başarılı personel yetiştirmek üzere geliştirilmiş özel bir programdır.

EXPO 2018 TURKEY BY QATAR FUAR GEZİSİ
  • 4.12.2017

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 1.12.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

• 30.11.2017

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
  • 29.11.2017

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Öğretmenler Günü Mesajı
  • 23.11.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GİRİŞİMCİ İHRACATÇI OLMAK VE İHRACATTA YENİ FIRSATLAR SEMİNERİ
  • 21.11.2017

GİRİŞİMCİ İHRACATÇI OLMAK VE İHRACATTA YENİ FIRSATLAR SEMİNERİ

12 Kasım Mesajı
  • 10.11.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Meclisi'nden Belediye'ye ziyaret
  • 9.11.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı ve meclis üyeleri Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret etti.

DÜZCE TSO MECLİSİ’NDEN TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİ İÇİN TEŞEKKÜR
  • 3.11.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye’nin Otomobili projesi nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 31.10.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Ertan Taşlı Başkanlığında, Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

• 30.10.2017

4. Uluslararası Mobilya Dekorasyon Kongresi 19 Ekim'de başlıyor
  • 16.10.2017

"Mobilya Endüstrisinde Üniversite-Sanayi İşbirliğinin Önemi ve Kurumsal Gelişim” teması yola çıktılan 4. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Kongresi 19-21 Ekim 2017 tarihlerinde Düzce'de düzenlenecek. Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğini yapacak olduğu kongre Düzce Meslek Yüksekokulu, Orman Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek.