Hazine Müsteşarlığı Güvencesiyle Mutlu Altınlar Ziraat'te
  • 10.10.2017

Ziraat Bankası Düzce Merkez Şube Müdürü Fatih Ertuğral ve Nusrettin Şube Müdürü Feyzullah Köroğlu, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı'yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl Temsilciliğinden odamıza ziyaret
  • 3.10.2017

Türkiye Gençlik Vakfı Düzce İl Temsilcisi İsa Yazıcı , İdari isler Koordinatörü Arif Usta ,Lise Koordinatörü Osman Yel, Çalışan Gençlik Koordinatörü Ahmet Özdemir ve il Yönetimi Fahri Çakır'ı ziyaret etti .

KOBİ-GEL Destek Programı Tanıtım Toplantısı
  • 2.10.2017

KOSGEB tarafından, KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİ-GEL) kapsamında, imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerimizin başvurabileceği bir proje destek çağrısı yayınlamıştır.

ODA VE BORSA SEÇİMLERİ NİSAN 2018’E ERTELENDİ
  • 24.09.2017

Bakanlar Kurulu’nun 21.09.2017 tarih ve 10828 sayılı kararı ile Ekim-Kasım 2017 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılması planlanan Oda-Borsa Oda Organ Seçimlerinin Nisan 2018 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Düzce TSO Seçimleri 22 Ekim 2017'de gerçekleşecek
  • 18.09.2017

Ankara Ticaret Odası'nın Ekim-Kasım 2017 tarihlerinde yapılması planlanan Oda Organ Seçimleri, Bakanlar Kurulunun 10824 sayılı kararıyla Nisan 2018'e ertelenmiştir.

Yüksekte Çalışma ve Kurtarma Semineri
  • 18.09.2017

Konusunda uzman kişilerin katılımları ile “Yüksekte Çalışma ve Kurtarma”, konularında 21.09.2017 Perşembe günü saat 13:30’da odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirecek olduğumuz bilgilendirme seminerine katılımlarınızı dileriz.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 12.09.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 11.09.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

Kayıtlı istihdamın Avantajları Semineri Tamamlandı
  • 21.08.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı IPA IV.Bileşeni, Kayıtlı İsitihdamın Teşviki II (PRE II) “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi” projesi kapsamında düzenlenen “Kayıtlı istihdamın Avantajları” semineri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

17 Ağustos mesajı
  • 17.08.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 17 Ağustos depreminin 18. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vergi Kayıtlarını Güncelleme İlanı
  • 4.08.2017

Vergi Kayıtlarını Güncelleme İlanı

Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 21.07.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 20.07.2017

İkinci 500'de 10 Düzceli Firma
  • 20.07.2017

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük ikinci 500 firması bu yılki listesine Düzce'de üretimi bulunan 10 firma girdi.

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 18.07.2017

Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için bilgilendirme günlerine hız kesmeden devam ediliyor. Düzce Teknopark & Düzce TTO tarafından KOSGEB işbirliği ile proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için sanayi firmalarına yönelik KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ-2 düzenlenecektir.

15 Temmuz Yıldönümü Basın Açıklaması
  • 13.07.2017

Düzce'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, 15 Temmuz Yıldönümü nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin çağrısıyla, tüm Türkiye genelinde yerelde ulusal çapta ortak basın açıklaması yaptı.

DESTAN YÜREKLE YAZILIR
  • 12.07.2017

15 TEMMUZ DESTANI

• 12.07.2017

15 TEMMUZ DESTANI

Genç Girişimcilerden Fenerbahçe Ziyareti
  • 7.07.2017

Düzce TSO koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetimi, Düzce Topuk Yaylası'nda kampta olan Fenerbahçe Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

DÜBİT Akredite Laboratuvar Belgesini Aldı
  • 3.07.2017

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ya Düzce Üniversitesi tarafından sunulan ve Odamızın proje ortağı olarak desteklemiş bulunduğu “ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) Altyapısının Güçlendirilmesi “ projesi kapsamında,

Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi
  • 3.07.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Ramazan Bayramı bayramlaşma merasiminde bir araya geldi.