Projenin Kapanışı Topuk'ta Gerçekleştirildi
  • 20.06.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı IPA IV.Bileşeni,Kayıtlı İsitihdamın Teşviki II (PRE II) “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi” projesinin kapanış toplantısı “Platform Basın Lansmanı Organizasyonu şeklinde Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde gerçekleştirildi.

Geleneksel İftar Organizasyonu
  • 12.06.2017

Düzce TSO geleneksel iftar organizasyonu tamamlandı. Meclis üyeleri, şehit aileleriyle vergi rekortmenlerinin katıldığı iftar yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

• 9.06.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

7020 SAYILI YAPILANDIRMA KANUNU
  • 8.06.2017

7020 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Değişiklik yapılmasına Dair Kanun” 27.05.2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu Kanunun 4.maddesinin 7.fıkrası ile oda ve borsalara olan aidat borçları da yapılandırma kapsamına alınmıştır.

İSO ilk 500'de 8 Firma Düzce'den
  • 6.06.2017

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 8 firma girdi.

Cosme Programı Turizm Konulu Proje Teklif Çağrısı
  • 6.06.2017

Bu teklif çağrısı, özellikle kültürel ve yaratıcı endüstriler (Cultural and Creative Industries - CCI) alt sektörü "kültürel miras" ile ilgili uluslar üstü turizm ürünlerini geliştiren ve teşvik eden projelerin finanse edilmesini amaçlamaktadır. Söz konusu turizm ürünlerinin tanıtılmasında ve ziyaretçilerin tecrübelerinin geliştirilmesinde, CCI'lerle ilgili teknolojilerin kullanılmasına özellikle odaklanılmaktadır.

Düzce Doğa Okulları'ndan odamıza ziyaret
  • 1.06.2017

Düzce'nin önde gelen eğitim kurumlarından Düzce Doğa Okulları Anaokulu Müdürü Hilal Ülkümen, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Efe ve Düzce Doğa Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Nagihan Tonyalı odamızı ziyaret etti.

Düzce Belediyesi'nden Kaldırım İşgalleri Hakkında Duyuru
  • 26.05.2017

Düzce Belediyesi'nden 25.05.2017 tarih ve 1432 sayı ile odamıza gönderilen "Kaldırım İşgali" konulu yazıda; 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü başlayacak olan ramazan ayı süresince odanıza bağlı lokanta, kafeterya, çay ocakları, pastane vb. yeme içme yerlerinin trafiğe kapalı ve açık alanlar üzerindeki kaldırımlara masa, sandalye koyarak iftar sunumu yapmasına ve yayların geçişlerinin engellenmesine Belediyemizce izin verilmeyecektir.

TOBB 73. Genel Kurulu Tamamlandı
  • 25.05.2017

TOBB’un73. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel Kurul’un açılışında yaptığı konuşmada “ Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı.” ifadesini kullandı.

KOSGEB - TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 24.05.2017

Düzce Teknopark, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi ve Düzce TSO tarafından, KOSGEB işbirliği ile proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için sanayi firmalarına yönelik KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE Destekleri Bilgilendirme Günü düzenlendi.

Düzce TSO'dan Kaynaşlı AKV İlköğretim Okulu'na Kitap Hediyesi
  • 24.05.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında alınan bir kararla Kaynaşlı Anadolu Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerinin yazmış oldukları bir mektupla talep ettikleri kitaplardan oluşan hediye paketi okul yetkililerine teslim edildi.

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 23.05.2017

Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için bilgilendirme günlerine hız kesmeden devam ediliyor.

19 Mayıs Mesajı
  • 18.05.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 18.05.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

SGK İl Müdürü Odamızı Ziyaret Etti
  • 18.05.2017

15-21 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK Düzce İl Müdürü Necmi Köroğlu odamızı ziyaret etti.

• 17.05.2017

İstanbul GGK'dan odamıza ziyaret
  • 17.05.2017

TOBB İstanbul GGK İcra Kurulu Başkanı Abdülsamet Temel, üyeler Fırat Karahan, Mehmet Durmaz, Serdar Akdeniz, Faruk Konuk ve Cengiz Tunç, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nu ziyaret etti.

Proje Pazarı Ödülleri sahiplerini buldu
  • 9.05.2017

Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (DÜZCE TTO) ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AİBÜ-TTMER) tarafından; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Düzce Teknopark A.Ş. ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) katkıları ile düzenlenen “BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI” etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu.

Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 28.04.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

• 27.04.2017

Brode Sanayicileri Bir araya geldi
  • 27.04.2017

7.Meslek Grubu brode sanayicileri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.Toplantıda brode sektöründeki mevcut sorunlar ve çözüm yolları konusunda istişare yapıldı.