Fahri Çakır, Nino Cafe'yi ziyaret etti
  • 24.04.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Konuralp'te hizmet veren Nino Cafe'yi ziyaret etti.

23 Nisan geleceğimizin teminatı çocuklarımızındır
  • 21.04.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Miraç Kandili Mesajı
  • 21.04.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ufuk 2020’nin Yeni Web Sitesi Erişime Açıldı
  • 18.04.2017

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'tan gönderilen yazı kapsamında TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan "kullanıcı dostu" www.ufuk2020.org.tr internet adresi Türkçe ve İngilizce dilleri seçenekleri ile kamuoyunun kullanımına açıldığı bildirilmekte olup www.ufuk2020.org.tr internet adresi hakkında aşağıdaki bilgilere yer verilmiştir:

KOBİ Bilgi Sitesi HK
  • 18.04.2017

Yatırım ortamının iyileştirilmesi ve yerli yabancı yatırımların artırılması hedefine yönelik olarak 2001 yılında kabul edilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı çerçevesinde, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) tarafından, kurulum ve işletme faaliyetlerine ilişkin olarak ihtiyaç duyulacak tüm bilgilere hızlı ve etkin bir şekilde ulaşılabilmesi amacıyla. İnternet ortamında tek elden organize edilecek bir site kurulması gerekli görülmüştü.

MECLİS BAŞKANI ERTAN TAŞLI’NIN REFERANDUM AÇIKLAMASI
  • 17.04.2017

16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa değişikliği referandum çalışmaları, oyların kullanılması ile son buldu. Halkımız bu konudaki kararını verdi ve ‘EVET’ diyerek Türkiye’nin yönetim sistemindeki değişikliğe onay verdi. Bundan sonra yapılması gereken açık ve seçik bir şekilde ortadadır. Kim Evet kim Hayır dedi demeden; ülkemizi daha iyi yarınlara ulaştırmaktır.

Üyelerimizin Açılış Merasimleri
  • 17.04.2017

Üyelerimizden Çikolata Dükkanı, Olgun Kırmızı Beyaz Kervan Şubesi ve Hesaplı Market'in açılışları düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi.

Gültekin Uysal odamızı ziyaret etti
  • 14.04.2017

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel idare Kurulu Üyesi Ümit Özmen ve Düzce İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

CHP Heyeti Odamızı Ziyaret Etti
  • 12.04.2017

24. Dönem CHP Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, İl Başkanı Zekeriya Tozan ve teşkilat üyeleri odamızı ziyaret etti.

TOBB 2017 FUAR REHBERİ YAYINLANDI
  • 11.04.2017

TOBB 2017 FUAR REHBERİ YAYINLANDI

Hızlı Tren Paneli Düzce Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
  • 11.04.2017

Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi ve Düzce Valiliği işbirliğiyle düzenlenen "Hızlı Tren Paneli - Gelecek Nesiller İçin Refah: RaHat" başlıklı programa ev sahipliği yaparak bölgesel kalkınma adına önemli bir çalışmaya daha ön ayak oldu.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü
  • 10.04.2017

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümünde şehit yakınları ve gaziler için yemek düzenlendi. Yemekte konuşan Vali Zülkif Dağlı emniyet teşkilatının içerisindeki çürük elmaların temizlendiğini söyledi.

Polis Haftası Mesajı
  • 10.04.2017

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, “10 Nisan Polis Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Türk Polis Teşkilatının 172’inci yıldönümünü kutladı.

Health Sprint ve Düzce Demo Day etkinliklerinin kapanış programı
  • 10.04.2017

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark ve Düzce Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle hayata geçirilen ve Düzce Üniversitesi’nin “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” projesi kapsamındaki sağlık ve çevre teknolojileri alanlarındaki çalışmalarına da katkı sağlayan Health Sprint ve Düzce Demo Day etkinliklerinin kapanış programı, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI
  • 7.04.2017

Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (DÜZCE TTO) ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (AİBÜ-TTMER) tarafından; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Düzce Teknopark A.Ş. ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) katkıları ile 8-9 Mayıs 2017 tarihlerinde “BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI” düzenlenecektir.

Asım Türkmen ve Arif Torum odamızı ziyaret etti
  • 7.04.2017

KOSGEB Proje Koordinasyon Daire Başkanı Asım Türkmen ve KOSGEB Düzce İl Müdürü Arif Torun odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

TOBB NEFES KREDİSİ MASRAFLARI HK. DUYURU
  • 4.04.2017

TOBB NEFES KREDİSİ MASRAFLARI HK. DUYURU

DÜBİT Tarım Bakanlığı yeterlilik belgesi almaya hak kazandı
  • 31.03.2017

Bölgenin ve Düzce’nin önemli merkezi araştırma laboratuarlarından olan Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT), Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın denetleme işlemlerini başarıyla tamamlayarak yeterlilik belgesine sahip olma ayrıcalığına kavuştu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Genç Girişimcilere Konuk Oldu
  • 30.03.2017

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri kapsamında TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 30.03.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Saf Holland Hizmete Açıldı
  • 30.03.2017

Üyelerimizden Saf Holland Otomotiv Sanayi düzenlenen törenle hizmete açıldı.