Albay Yılmaz Özdemir'den Genç Girişimcilere iadeyi ziyaret
  • 26.01.2017

Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Özdemir, Genç Girişimciler Kurulu Yönetimini ziyaret etti.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi Hizmet Alım İşi için İhale İlanı
  • 19.01.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Düzce –Konuralp’ de Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Odamızı Ziyaret Etti
  • 16.01.2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Tarkan Altay ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti.

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 11.01.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

DÜZCE TSO’DAN EMNİYETİNE HİBE ARAÇ
  • 11.01.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri aldıkları kararla Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne 5 adet araç hibe ettiler. Alınan araçların anahtar teslimi törenle gerçekleştirildi.

Düzce TSO SWOT Analizi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 11.01.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Düzce Üniversitesi'ne yaptırılan 6 ana sektör içeren SWOT Analizi çalışmasının tanıtım toplantısı Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Milli Yerli ve Evrensel Oyuncak Üretimi İçin İlk Somut Adım Atıldı
  • 30.12.2016

Düzce’de kurulması planlanan Oyuncak Organize Sanayi Bölgesi için, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Düzce Üniversitesi, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Düzce İlinde Oyuncak Organize Sanayi Bölgesi Kurulması İçin İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesinin 3. Çalıştayı
  • 30.12.2016

Odamızın T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı kapsamında yürütmekte olduğu “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi” adlı projesinin,tekstil imalat sanayicilerinin 3.ve son grubunun davet edildiği Çalıştay Programı Odamızda gerçekleştirildi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı Odamızı Ziyaret Etti
  • 29.12.2016

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, olağan meclis toplantısı öncesi odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı yönetiminde gerçekleştirildi.

Üniversitede İnşaat Sektörünün Ekonomik Hacmi Konulu Konferans
  • 29.12.2016

Üniversitemiz Yapı Topluluğu tarafından düzenlenen “İnşaat Sektörünün Ekonomik Hacmi “ başlıklı konferansta, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan öğrencilerimizle bir araya geldi.

KONURALP’İN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
  • 28.12.2016

Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Destek programı kapsamında Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliği ile hazırlanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi”nin tanıtım toplantısı Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

2016 Faaliyet Bülteni Yayınlandı
  • 27.12.2016

2016 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Gebze'de
Gebze'de "Kişiye Özel Kanser Tedavi Merkezi" Kurulacak
  • 26.12.2016

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Teknokent (MARTEK) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliği ile kurulacak olan Kişiye Özgü Tedavi ve Moleküler Onkoloji Merkezi'nde, kanser hastalarının genetik mutasyon analizleri yapılacak.

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı tanıtıldı
  • 22.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği " Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı" Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

2016 Destek Programı Protokolleri İmzalandı
  • 20.12.2016

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2016 yılı Mali Destek Programı kapsamında Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Düzce Valisi Zülkif Dağlı, MARKA yetkilileri, Düzce TSO Proje Koordinatörü Tuncay Yüksel ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesinin 2. Çalıştayı gerçekleştirildi
  • 16.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı kapsamında yürütmekte olduğu “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi” adlı projesinin,tekstil imalat sanayicilerinin 2. grubunun davet edildiği ikinci Çalıştay Programı Odamızda gerçekleştirildi.

E-Ticaret Farkındalık Semineri Tamamlandı
  • 16.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen, dünyanın en yaygın ticaret sistemlerinden biri olan elektronik ticaretle ilgili "E-Ticaret Farkındalık" semineri Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

QNB Finansbank'tan odamıza ziyaret
  • 16.12.2016

QNB Finansbank Düzce Şube Müdürü Banu Zeynep Müderrisoğlu ve Bölge Müdürü Erçin Demirkol odamızı ziyaret etti.

Ziraat Bankası Girişimci Dinamik Şube odamızı ziyaret etti
  • 16.12.2016

Ziraat Bankası Düzce Girişimci Dinamik Şube Yöneticisi Hediye Kuru ve Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Ayşe Özcan odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO Almanya Ziyareti
  • 14.12.2016

AB Projesi kapsamında Düzce, Bolu ve Sakarya illerinin Üniversiteleri, Ticaret ve Sanayi Odaları konsorsiyum ortağı olarak Almanya’nın Bremen eyaletinde bir dizi görüşme ve toplantılara katıldılar.