Düzce GGK Yeni İşim Girişim etkinliğine katıldı
  • 14.12.2016

Düzce Üniversitesi “GençKal” Topluluğu’nun düzenlediği, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun da destek verdiği “Yeni İşim Girişim” etkinliği, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizbank'tan Nefes Kredisi Ziyareti
  • 13.12.2016

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un aracılığı ile 1 yıl vadeli 9.90 faiz oranıyla kullandırılacak olan kredi için Denizbank Merkez Şube Müdürü Yavuz Ergün ve Denizbank Meydan Şube Müdürü Yasemin Geçer , Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı’yı ziyaret ettiler.

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı
  • 13.12.2016

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulunun 21 Aralık 2016 Çarşamba günü Saat: 14.00 de düzenleyeceği toplantıda;

“Terörden medet umanlar, katildir, tarih önünde lanetlidir”
  • 12.12.2016

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, İstanbul’da düzenlenen, çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Düzce TSO'dan Nefes Kredisi'ne Destek
  • 9.12.2016

KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerindeki kredi faiz oranlarıdır. Bu doğrultuda, ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, "TOBB Nefes Kredisi" adı altında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile Kredi Garanti Fonu (KGF) arasında bir protokol imzalanmıştır. Ziraat Bankası ve Denizbank’ın tüm şubeleri üzerinden söz konusu kredi başvurusunda bulunulabilecektir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Odamızı Ziyaret Etti
  • 8.12.2016

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti.

E-Ticaret Farkındalık Semineri
  • 8.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, dünyanın en yaygın ticaret sistemlerinden biri olan elektronik ticaretle ilgili "E-Ticaret Farkındalık" semineri düzenliyor.

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 4

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 4

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulundan Vali Zülkif DAĞLI ‘ya Ziyaret
  • 7.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğü'nde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu ve Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten NURSEL KOCADAĞ Vali Zülkif DAĞLI’yı ziyaret etti.

MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
  • 7.12.2016

Bilindiği üzere,5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgesi almaları zorunlu hale gelmiştir.

Web Portalımızda Online İşlemler Menüsü Faaliyete Geçti
  • 5.12.2016

Odamızın web portalı www.duzcetso.org.tr'de online olarak faaliyet, oda kayıt belgelerini alabilir, online olarak borç sorgulaması ve ödemesi yapabilirsiniz.

Girişimcilik ve Mücadele Ruhu Semineri Tamamlandı
  • 2.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği Girişimcilik ve Mücadele Ruhu Semineri tamamlandı.

Girişimciler Sertifikalarını Aldı
  • 2.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kurslarının sertifika dağıtım töreni odamız konferans salonunda düzenlendi.

Kasım 2016 Faaliyet Bülteni Yayınlandı
  • 29.11.2016

Kasım 2016 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Genç Girişimciler Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti
  • 29.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, MÜSİAD, KOSGEB, GSİM ve Düzce Valiliği'ni ziyaret etti.

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 3
  • 28.11.2016

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 3

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 23.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

Düzce TSO Meclisi Ankara Temasları
  • 23.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın başkanlığında Ankara'da bakanlık nezdinde bazı temaslarda bulundu.

TÜRKKEP ile protokol imzalandı
  • 23.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile TÜRKKEP firması arasında protokol imzalandı.

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 2

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi 2

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi Çalıştayı Odamızda Yapıldı
  • 16.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı kapsamında yürütmekte olduğu “Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi” adlı projesinin,tekstil imalat sanayicilerinin ilk grubunun davet edildiği ilk Çalıştay Programı Odamızda gerçekleştirildi.