Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi

Tekstil Sektöründe Kayıtlı İstihdamın Teşvik Edilmesi Projesi

AR-GE ve Tasarım Merkezi Bilgilendirme Semineri Yapıldı
  • 11.11.2016

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından Düzceli sanayicilere AR-GE ve Tasarım Merkezleri tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Vali Zülkif Dağlı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar,Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule Ciritçioğlu ve sanayiciler katıldı.

12 Kasım Depremi Yıldönümü Mesajı
  • 11.11.2016

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 12 Kasım depreminin 17. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Case Cake Yeni Yerinde Hizmete Açıldı
  • 7.11.2016

Düzce Merkez Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde hizmete giren Case Cake’nin açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yaptı.

Düzce TSO Yönetimi Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'i Ziyaret Etti
  • 7.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce'de yeni görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'i makamında ziyaret etti.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Tamamlandı
  • 3.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği, İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Genel Müdürü Murat Işık'ın konuşmacı olarak katıldığı "Girişimci İhracatçı Olmak ve İhracatta Yeni Fırsatlar" konulu bilgilendirme semineri Düzce TSO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fahri Çakır, Yörex Fuarı ve Coğrafi İşaretler Seminerine katıldı
  • 1.11.2016

"Sizin oraların nesi meşhur?" sloganıyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex), Expo Center Fuar merkezinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ile çok sayıda oda ve borsa başkanının katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

DIŞ TİCARET SEMİNERİ DAVETİ
  • 31.10.2016

DIŞ TİCARET SEMİNERİ DAVETİ

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 26.10.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

Simge Otomotiv Entegre Tesisi Açıldı
  • 21.10.2016

Üyelerimizden Simge Otomotiv, yenilenen entegre tesisini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Bakan Özlü Düzce iş dünyasıyla buluştu
  • 17.10.2016

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Düzce Üniversitesi’nde düzenlenen Ticaret ve Sanayi Şurası, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve çok sayıda bakanlık bürokratının katılımı ile gerçekleşti.

Bakan Faruk Özlü Sanayicilerle buluşacak
  • 12.10.2016

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonu gerçekleştirdiği "Düzce Sanayi Şurası" toplantısında sanayicilerle bir araya gelecek.

Hain Şer Odaklarına Gereken Ders Verilecektir
  • 10.10.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fahri Çakır, Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katıldı
  • 10.10.2016

9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanlarının katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Düzce TSO Personel Alım İlanı
  • 7.10.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip personel alımı yapılacaktır.

Düzce TSO Meclisinden Vali Zülkif Dağlı'ya Ziyaret
  • 4.10.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.

İhracatta Kullanılan Ahşap Ambalaj Malzemeleri Hk.
  • 4.10.2016

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 20.09.2016 tarihli ve 29467 sayılı yazısına atfen TOBB’un 28.09.2016 tarihli ve 17944 sayılı yazısında, ihraç ürünleri ambalajlamada kullanılan ahşap malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmamaları sebebiyle 2016 yılı Ağustos ayına ait 16 adet bildirim alındığı belirtilmiştir. Alınan bildirimlerin büyük bir kısmının bitkisel ve hayvansal ürünler dışındaki ürünlerin ihracatında kullanılan ahşap ambalaj malzemeleri için olduğu ifade edilmiştir.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun Açıklaması
  • 29.09.2016

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun 19 Ağustos 2016 tarihli ve 29806 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Okul İnşaatı Başladı
  • 28.09.2016

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Düzce Nusrettin Mahallesi'ndeki prefabrik durumdaki Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine 24 derslikli İlköğretim Okulu inşaatına başlandı.

Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 26.09.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eylül ayı olağan meclis Toplantısı meclis başkanı Ertan taşlı tarafından açılış konuşmasıyla başlatıldı. İlk olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen, geçen ay yapılan meclis toplantısında yanlış anlaşılmalara sebep olan, TOBB hesaplarına 15 Temmuz Şehitleri için para aktarma talebinin Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nden gelen yazı ile düzeltilmesi istendi.

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 23.09.2016