Demokrasi Nöbeti Tam Gaz Devam Ediyor
  • 19.07.2016

15 Temmuz akşamından bu yana devam eden ve vatandaşların yoğun şekilde teveccüh gösterdiği demokrasi nöbeti aralıksız devam ediyor.

Fahri Çakır'dan Kınama
  • 18.07.2016

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hain Kalkışmayı Kınıyoruz
  • 18.07.2016

Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast ederek 15 Temmuz akşamında bir grup vatan haininin gerçekleştirdiği kanlı kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Bu hain kalkışmayı gerçekleştirmeye çalışan unsurların yüce Türk adaleti karşısında en kısa zamanda hesap vermelerini bekliyoruz. 15 Temmuz akşamından bu yana bu hain kalkışmanın karşısında duran Yüce Türk milletine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Siemens Cumayeri Mağazası Açıldı
  • 18.07.2016

Sekizinci Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ayhan Pak'a ait Cumayeri Siemens Mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bu darbe girişimini tanimiyoruz
  • 16.07.2016

Bu darbe girişimini tanimiyoruz

Düzce TSO Bayramda Bir Araya Geldi
  • 5.07.2016

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Ramazan Bayramı programları için bir araya geldi.

HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ
  • 29.06.2016

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, dün gece İstanbul Atatürk Havaalanında meydana gelen ve 36 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, çok sayıda vatandaşımız da yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı hain saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eski ve Yeni Meclis Üyeleri Düzce TSO İftarında bir araya geldi
  • 17.06.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programında Düzce TSO'nun eski ve yeni meclis üyeleri bir araya geldi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 17.06.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

KOSGEB KOBİGEL Destekleri Tanıtıldı
  • 15.06.2016

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programının tanıtım toplantısı Düzce TSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İSO İlk 500'de Düzce'den 7 firma
  • 13.06.2016

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 7 firma girdi.

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı tanıtımı yarın
  • 13.06.2016

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programının tanıtım toplantısı 14 Haziran 2016 Salı günü (YARIN) Düzce TSO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı
  • 10.06.2016

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programının son başvuru tarihi 1 Temmuz 2016.

Hatipoğlu Yangın Yeni Hizmet Binası Hizmete Açıldı
  • 8.06.2016

Üyelerimizden Hatipoğlu Yangın Söndürme Cihazları, yeni hizmet binasını hizmete açtı.

Uçar Restaurant Törenle Açıldı
  • 1.06.2016

Orhan Uçar’ın sahibi olduğu Uçar Restaurant Kültür Mahallesi M. Akif Caddesi Anıtpark karşısında törenle açıldı. Uçar Restaurant’ın açılışına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Eğilmez ve Murat Saydam, iş adamları ve siyasetçiler katıldı.

Düzceli Valilerimize Başarılar Dileriz
  • 1.06.2016

Dün yayınlanan Valiler Kararnamesiyle bazı illerin valileri değiştirildi. Yayınlanan kararnameyle; Ersin Yazıcı, Rize Valiliği Görevinden Balıkesir Valiliğine, İsmail Ustaoğlu, İçişleri Bakanlığı Strateji Grup Başkanlığı Görevindeyken Bayburt Valiliğine ve Aziz Yıldırım da İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı Görevindeyken Afyon Valiliğine atandı.

Meclis Toplantısı bu akşam
  • 25.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam gerçekleştirilecektir.

Bakanımız Hayırlı Olsun
  • 24.05.2016

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede, Ak Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü'nün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak açıklanması üzerine Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır bir mesaj yayımladı.

Fahri Çakır Allegion'u ziyaret etti
  • 20.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Allegion Emniyet ve Güvenlik Sistemleri'ni ziyaret etti.

Bağımsızlık Meşalesini Gençler Taşıyacak
  • 18.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce Tanıtım Günlerinde Üyelerimizin Stantlarına Yoğun İlgi
  • 16.05.2016

Düzce Valisi Ali Fidan'ın öncülüğünde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 12-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Düzce Tanıtım Günlerinde üyelerimizin stantları yoğun ilgi gördü.