Türkçe Konuşan İşadamları Düzce Tanıtım Günleri Stantlarını Ziyaret etti
  • 16.05.2016

TOBB ve Ankara Sanayi Odası'nın düzenlediği 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme programı kapsamında Türkiye'ye gelen 22 ayrı ülkeden 50 Türkçe konuşan iş adamı, günün son programı olarak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetiyle, Ankara AKM'de düzenlenen Düzce Tanıtım Günleri'ni ziyaret etti.

Nevzat Pakdil ve Kadir Ramazan Coşkun odamızı ziyaret etti
  • 16.05.2016

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve 22,23,24. Dönem Kahraman Maraş Milletvekili Nevzat Pakdil ve 19. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Ramazan Coşkun odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO, Düzce Tanıtım Günlerine İştirak Etti
  • 13.05.2016

Düzce Valiliği'nin öncülüğünde, Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve bazı kamu kuruluşlarının ortaklaşa olarak Ankara'da düzenlediği Düzce Tanıtım Günleri'nde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da stant açtı.

Düzce TSO TOBB 72. Genel Kurulu'na katıldı
  • 12.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası delegeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kurulu’na katıldı.

Kariyer Günleri'nin bu ayki konuğu Şemsi Durdu oldu
  • 11.05.2016

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinin bu ayki konuğu Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu oldu.

Kariyer Günleri Etkinliğine Davet
  • 9.05.2016

Odamız ve Düzce Üniversitesi işbirliğiyle, 10 Mayıs Salı (Yarın) Saat 14:00'te Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda İşadamı ve Meclis Üyemiz Şemsi Durdu'nun Konuk Olacağı Kariyer Günü Etkinliğimize tüm üyelerimiz davetlidir.

Gıda Toptan ve Perakendecileri bir araya geldi
  • 6.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Grubunda faaliyet gösteren Gıda Toptan ve Perakendecileri odamızda bir araya geldi.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Anne Baba Arasındaki Etkili İletişim Nasıl Kurulur Konulu Seminer Tamamlandı
  • 28.04.2016

TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu'nun organize ettiği "Bilinçaltı Teknikleri ile Anne Baba Çocuk Arasındaki Etkili İletişim Nasıl Kurulur" konulu seminer gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı bu akşam
  • 28.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, bu akşam saat 18:00'de odamız meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Anne Baba ve Çocuk Arasındaki İletişim Nasıl Kurulur Konulu Seminer
  • 26.04.2016

TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu'nun düzenlediği Bilinçaltı Teknikleri ile Anne, Baba, Çocuk arasındaki etkili iletişim nasıl kurulu konulu seminer 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 19:00'da Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Hibe Kaynaklarına Ulaşmanın Yolları Semineri
  • 26.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliğiyle "Hibe Kaynaklarına Ulaşmanın Yolları" konulu seminer düzenlenecektir.

MYK Performans Sınavlarının ilki tamamlandı
  • 25.04.2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 25/05/2015 tarihinde yayımlamış olduğu ilk tebliğ ile ilk etapta 40 meslekte zorunlu hale gelen ve 24 Mart 2016 tarihli Resmi Gazete’de çıkan tebliğ ile bu rakamın 48 mesleğe ulaştığı Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu ile ilgili olarak Odamızın, TOBB İştiraki olan MEYBEM A.Ş. ile yürütmekte olduğu protokol kapsamında Odamıza başvuruda bulunan üç inşaat firmamız çalışanlarının performans sınavları tamamlandı.

SGK Mevzuat ve Uygulamaları Bilgilendirme Semineri Tamamlandı
  • 22.04.2016

Odamız ve Düzce SGK İl Müdürlüğü işbirliğiyle SGK'nın güncel mevzuatı ve uygulamalarıyla ilgili ''Bilgilendirme Toplantısı'' tamamlandı.

23 Nisan tarihi bir gururun sembolüdür
  • 22.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ar-Ge Reform Paketi sanayicilere anlatıldı
  • 21.04.2016

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Komisyonu Düzce Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği Ar-Ge Reform Paketi ile sanayiciye sunulan yenilik ve destekler sanayicilere aktarıldı.

Çin Ankara Başkonsolosu Yu Hongyang ve Çinli İşadamları odamızı ziyaret etti
  • 21.04.2016

Çin Ankara Başkonsolosu Yu Hongyang, Çin Ticaret Müsteşarı ile Çin'in en büyük firmalarından bazılarından oluşan heyet odamızı ziyaret etti.

YILLIK İŞLETME CETVELİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
  • 21.04.2016

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi Genel Müdürlüğü tarafından yazılımı tamamlanan yeni Sanayi Sicil Bilgi Sistemi 2013 yılında uygulamaya açılmıştır. 25 Ekim 2014 tarih ve 29156 sayılı resmi gazetede ise SGM(2014/11) Sanayi Sicil Tebliği yayımlanmıştır.

KOBİ-GEL Destek Programı İçin Son Tarih 6 Mayıs
  • 21.04.2016

Özellikle İmalatçı Firmalar için, makine alımı yapacaklar için, yazılım program alımı için, yeni personeller alımı için, reklam ve tanıtım harcamalarına destek için KOSGEB KOBİ-GEL destek programı başvurusu "son tarihi 6 Mayıs 2016". Başvurmak için acele ediniz.

SGK MEVZUAT VE UYGULAMALARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
  • 20.04.2016

Odamız ve Düzce SGK İl Müdürlüğü işbirliğiyle 22 Nisan Cuma Günü 09:30-12:00 saatleri arasında odamızda SGK'nın güncel mevzuatı ve uygulamalarıyla ilgili ''Bilgilendirme Toplantısı'' düzenlenecektir.

DÜBİT Akredite Olmak İçin Proje Geliştirdi
  • 19.04.2016

Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi, bölgenin ihtiyacı olan analiz ve araştırmaların akredite ve sertifikalı olarak yapılabilmesi için proje geliştirerek Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na başvurdu.