Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım Toplantısı
  • 19.04.2016

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından imalat sanayine yönelik olarak hazırlanan Ar-Ge Reform Paketi, 26 Şubat 2016 tarih ve 29636 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı
  • 19.04.2016

İlgi kayıtlı yazıda, KOSGEB tarafından, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında “Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Artırılması” ve “Orta Yüksek ve İleri teknoloji KOBİ Terinde Kapasite Geliştirme” konu başlıklarında sadece imalat sanayi işletmelerine yönelik olarak 300 milyon TL bütçe ile Proje Teklif Çağrılarına çıkıldığı ve proje başvurularının 6 Mayıs 2016 tarihinde sonlanacağı bildirilmiştir.

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter odamızı ziyaret etti
  • 18.04.2016

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, beraberindeki heyetle odamızı ziyaret etti.

6. KAYSERİ MOBİLYA FUARI

6. KAYSERİ MOBİLYA FUARI

NECDET ÜSTÜNER'İ KAYBETTİK
  • 11.04.2016

Eski Yönetim Kurulu Başkanlarımızdan Necdet Üstüner vefat etmiştir.

KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri
  • 11.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 14 Nisan 2016 Perşembe günü saat 15:00'te Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Başta Makine İmalatçıları olmak üzere "İstihdama Yönelik Yeni ve Yenilenen KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri" düzenlenmektedir.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Başvuruları Başladı
  • 11.04.2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 25/05/2015 tarihinde yayımlamış olduğu ilk tebliğ ile ilk etapta 40 meslekte zorunlu hale gelen ve 24 Mart 2016 tarihli Resmi Gazete’de çıkan tebliğ ile bu rakamın 48 mesleğe ulaştığı Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu ile ilgili olarak Odamızın, TOBB İştiraki olan MEYBEM A.Ş. ile yürütmekte olduğu protokol kapsamında, üyelerimiz başvurularını yapmaya başladı.

Fındık Yetiştiriciliği semineri
  • 11.04.2016

13 Nisan Çarşamba günü Giresun Araştırma Enstitüsü uzmanları tarafından fındık yetiştiriciliği konusunda Düzce Ticaret Borsası'nda seminer verilecektir.

Düzce TSO Başkanı Çakır, Polis Teşkilatı'nın 171. yılını kutladı
  • 11.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

MEGAHOUSE Hizmete Açıldı
  • 8.04.2016

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in işletmeciliğini yaptığı Mega House Yapı Market hizmete açıldı.

REGAİP KANDİLİ
  • 7.04.2016

MÜBAREK REGAİP KANDİLİNİZİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

Şehirlerarası Otobüs ve Oto Kiralama Şirketlerimizin Dikkatine
  • 7.04.2016

Düzce İl Göç İdaresi’nden almış olduğumuz Geçici Koruma kapsamında bulunan Suriyeli ve diğer sığınmacılar ile ilgili hususları içeren ekli yazıyı dikkatle okumanızı rica ederiz.

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, Ali Aykaş'ı ziyaret etti
  • 5.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Düzce Defterdarı Ali Aykaş'ı makamında ziyaret etti.

İş-Kur İl Müdürü Lokman Ceylan odamızı ziyaret etti
  • 4.04.2016

Düzce İş Kurumu İl Müdürü Lokman Ceylan odamızı ziyaret etti.

Atatürk Ortaokulu odamızı ziyaret etti
  • 4.04.2016

Atatürk Ortaokulu Müdürü Ümit Kemal Şen ve Müdür Yardımcısı Selçuk Meral odamızı ziyaret etti.

2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı

2015 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı

Faaliyet Bültenimiz Yayınlandı

Faaliyet Bültenimiz Yayınlandı

VERGİDE E-TEBLİGAT UYGULAMASI BAŞLADI
  • 1.04.2016

Daha önce 1 Ocak 2016'da başlangıç tarihi ertelenen Elektronik Tebligat uygulamasına 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle geçildi.

Düzce TSO Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 31.03.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılı ilk Toplu Komite Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
  • 30.03.2016

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
  • 28.03.2016

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde 29 Mart 2016 Salı günü odamızda "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.