CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı kınıyoruz

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı kınıyoruz

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 25.03.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Başkan Ertan Taşlı'nın yönetiminde gerçekleştirildi.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunlu Olan Meslekler 48'e yükseldi
  • 24.03.2016

24 Mart 2016 tarihli ve 29663 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tebliği ile aşağıda yer alan 8 meslekte "Mesleki Yeterlilik Belgesi" zorunlu hale gelmiştir.

Olağan Meclis Toplantısı bu akşam
  • 24.03.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, bu akşam saat 18:00'de odamız meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
  • 23.03.2016

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde 29 Mart 2016 Salı günü odamızda "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.

Teröre Lanet Yürüyüşü Gerçekleştirildi
  • 23.03.2016

Son günlerde ardı ardına yaşanan bombalı saldırılar ile terör olaylarını protesto etmek ve terör operasyonlarında şehit olan güvenlik güçlerimizi yad etmek için binlerce Düzceli “Teröre Lanet Şehitlere Rahmet” yürüyüşünde bir araya geldi.

Teröre Karşı Güç Birliği Toplantısı
  • 21.03.2016

Düzce Barosu önderliğinde ve Düzce'de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteğiyle yarın (27 Mart 2016 Salı) günü yapılacak olan Teröre Tepki Yürüyüşü için istişare toplantısı düzenlendi.

ATIK BEYANINDA SON GÜN 31 MART
  • 21.03.2016

Tehlikeli ve Tehlikesiz Atık Beyanında son gün 31 Mart 2016 olup, beyanda bulunmayanlar hakkında yasal işlemde bulunulacağı belirtilmektedir.

Çanakkale Zaferi Mesajı
  • 18.03.2016

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, “Çanakkale zaferi, milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir” dedi.

Afrika ile Ticaret Yapacak Firmalarımıza Uyarı
  • 17.03.2016

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 15.03.2016 tarih ve 5380 sayılı yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan aldıkları bir yazıya atfen,

Bakan Yardımcısı Çelik odamızı ziyaret etti
  • 15.03.2016

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Düzce ziyareti kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Tüfekçi  Odamızı ziyaret etti
Bakan Yardımcısı Tüfekçi Odamızı ziyaret etti
  • 14.03.2016

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Düzce’de yapımı tamamlanan ve halen devam eden projelerini incelemek üzere kente geldi. Ziyaret programları arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da yer aldı.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri
  • 11.03.2016

Düzce TSO'da E-Ticaret Konferansı Gerçekleştirildi
  • 9.03.2016

Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Genç Müsiad'ın ortaklığı ve İdeasoft firmasının desteğiyle düzenlenen E-Ticaret Konferansı tamamlandı.

Ziraat Bankası'ndan odamıza ziyaret
  • 8.03.2016

Ziraat Bankası Düzce Girişimci Dinamik Şube Müdürü Ünal Yurtçu ve Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Ayşe Özcan odamızı ziyaret etti.

Düzce Valiliği'nden Dolandırıcılık Uyarısı

Düzce Valiliği Resmi İnternet Web Sitesinden yapılan açıklamada;

Kadınların Ekonomik Hayattaki Rolü Kritik Konumda
  • 8.03.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fahri Çakır, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
  • 3.03.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Düzce Üniversitesi'nin 10. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Karadağ Heyeti Düzce'yi ziyaret etti
  • 3.03.2016

Karadağ Cumhuriyeti'nden gelen heyet 2 gün süren programlarla kamu kurum kuruluşları ile bazı fabrikaları ziyaret etti.

Kariyer Günleri Etkinliği Coşkulu Başladı
  • 26.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ve ilk konuğu Öncü Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı, İş Adamı Önder Tonyalı olan "Kariyer Günleri" etkinliği coşkulu başladı.

Ahmet Göztaş odamızı ziyaret etti
  • 24.02.2016

Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Göztaş, odamızı ziyaret etti.