Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 23.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Olağan Meclis Toplantısı bu akşam
  • 22.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, bu akşam saat 18:00'de odamız meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Terör Hiçbir Zaman Amacına Ulaşamayacak
  • 18.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Planlı Bakım Semineri Ertelendi
  • 15.02.2016

Odamızda 16 Şubat 2016 Salı (Yarın) yapılması planlanan "İmalat Sanayinde Verimliliğin Yükseltilmesi ve Maliyetlerin Düşürülmesi Açısından Planlı Bakımın Önemi" konulu seminerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Düzce TSO'dan Adliye ve Askeriye Ziyareti
  • 12.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Düzce Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Garnizon Komutanını ziyaret etti.

Garanti Bankası ile Protokol İmzalandı
  • 12.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Düzce Şubeleri arasında, oda üyelerine yönelik kredi fırsatlarının yer aldığı protokol imzalandı.

MARKA Makine Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 11.02.2016

Doğu Marmara 2014-2023 Bölge Planı ve Bölgesel Yenilik Stratejisi 2014-2018 kapsamında bölgede öncü sektörlerin belirlenmesi ve ihtisaslaşma alanlarının tespit edilmesi üzerine detaylı çalışmalar yürütülmüştür.

PLANLI BAKIMIN ÖNEMİ KONULU SEMİNER
  • 10.02.2016

Düzce TSO ve Tezmaksan Akademi işbirliğiyle gerçekleştirilen "İmalat Sanayinde Verimliliğin Yükseltilmesi ve Maliyetlerin Düşürülmesi Açısından Planlı Bakımın Önemi" konulu seminer programı 16 Şubat 2016 Salı günü 10:00-13:00 saatleri arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

• 8.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Uluslararası ADR Mevzuatı Kapsamındaki Yükümlülükler ve Cezalar Semineri Tamamlandı.

TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Tarafından Gönderilen Duyuru
  • 4.02.2016

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) tarafından Birliğimize intikal ettirilen 21.01.2016 tarihli ve 2016-60050 sayılı yazıda özetle, Levhaya kayıtlı olmayan SBM kullanıcılarının (TRAMER işlemlerine erişebilen acente kullanıcıları kastedilmektedir) 1 Mart 2016 tarihinde SBM sistemlerinde pasif hale getirileceği ifade edilmekte olup, anılan tarih itibariyle bu kişilerin TRAMER’e erişimi ve sorgulama yapması mümkün olmayacaktır.

DÜZCE TSO'DAN ÇİN FUARI'NA GİTMEK İSTEYEN ÜYELERE DESTEK
  • 4.02.2016

12-19 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak, KOSGEB destekli, 119. Çin İthal ve İhraç Ürünleri Fuarı'na gitmek isteyen Düzce TSO üyelerine araç tahsisi yapılacak.

28. ULUSLARARASI SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI
  • 3.02.2016

28. ULUSLARARASI SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI

ULUSLARARASI ADR MEVZUATI KAPSAMINDAKİ YÜKÜMLÜLÜKLER VE CEZALAR SEMİNERİ
  • 2.02.2016

Odamızda 8 Şubat Pazartesi Saat 09:30-11:00 Arasında Uluslararası ADR Mevzuatı Kapsamındaki Yükümlülükler Cezalar Ve Ülkemizde Uygulanmakta Olan Ulusal Mevzuatlar Hakkında Üyelerimize Bilgilendirme Semineri Düzenlenecektir.

Adli Makamlardan Odamıza Ziyaret
  • 1.02.2016

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Göztaş ve Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber odamızı ziyaret etti.

Düzce Protokolü Emitt Fuarında
  • 28.01.2016

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, İl Genel Meclis üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri EMITT fuarında Düzce standı ziyaret ettiler. İstanbul’da görev yapan Düzceli Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı yardımcısı İdris Kurt da Düzce standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

MARKA'NIN 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI AÇIKLANDI
  • 28.01.2016

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 2016 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için toplamda 10.500.000 TL destek verilecektir. Bahse konu mali destek programlarına ilişkin olarak kapsamlı tanıtım toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

MARKA 2016 YILI DESTEKLERİ DÜZCE TSO'DA AÇIKLANIYOR
  • 25.01.2016

Doğu Marmara Kalkınma Ajansınca 2016 yılı proje teklif çağrıları kapsamında bölgedeki kar amacı güden ve gütmeyen kuruluşların bölgesel gelişmeye ivme kazandıracak projeleri için toplamda 10.500.000 TL karşılıksız destek verilecektir.

STK'LARDAN AKADEMİSYEN VE AVUKATLARA KARŞI AÇIKLAMA
  • 22.01.2016

Düzce'de faaliyette olan 44 Sivil Toplum Kuruluşu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelerek, geçtiğimiz günlerde "Barış İçin Akademisyenler İnsiyatifi" adı altında 1128 akademisyenin imzasıyla yapılan bildiri ve bu bildiride Düzce Üniversitesi'nde görev yapan bir akademisyenin de olması, ilgili akademisyen hakkında Üniversite ve Savcılığın başlatmış olduğu soruşturmaya karşılık olarak Düzce Barosu'na kayıtlı 25 avukatın, akademisyeni savunan bir bildiri yayınlamasına tepki göstererek karşı bir bildiri hazırlayarak basınla paylaştı.

Düzce TSO Meclisi Olarak Akademisyen ve Hukukçuların Açıklamalarına Katılmıyoruz
  • 21.01.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapılan son meclis toplantısında bir grup akademisyenin imzaladığı ve ülke genelinde büyük tartışmalara neden olan basın açıklaması, açıklamada Düzce Üniversitesi'nden de bir akademisyenin imzasının bulunması üzerine Düzce'de yaşanan gelişmeler ve yine Düzce Barosu'ndan bazı avukatların imzasıyla yayınlanan bildiri nedeniyle oda meclisi adına, tüm meclis üyelerinin imzasıyla bir bildiri yayınlandı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 21.01.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın olağan meclis toplantısı, Ertan Taşlı başkanlığında gerçekleştirildi.

MECLİS TOPLANTISI BAŞLADI
  • 20.01.2016