BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ

İŞ KONTRATLARI FUARI

İNTEMAK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 28.10.2015

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen İNTEMAK fuarının değerlendirme toplantısı Kocaeli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzce MYO Tekstil Teknolojileri Atölyesi Hizmete Açıldı
  • 20.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi tarafından hibe edilen 50 bin TL’lik bütçeyle Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Bölümüne oluşturulan atölyenin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ayhan Sefer Üstün odamızı ziyaret etti
  • 20.10.2015

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Ak Parti Düzce İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO, Emniyete araçlarını teslim etti
  • 19.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin kararıyla, Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hediye edilen 3 adet aracın teslim töreni gerçekleştirildi.

Düzce TSO Futbol Takımı 2. Oldu
  • 19.10.2015

Vilayet Gazetesi’nin düzenlediği Vilayet Kupası’nda Düzce TSO adına mücadele eden Düzce TSO Futbol Takımı finalde Anadolu Gençlik Derneği Futbol Takımına mağlup olarak 2. Oldu.

Hain saldırıyı kınıyoruz!
  • 12.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"İNTEMAK 2015 Fuarı" açıldı
  • 9.10.2015

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ve doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odaları işbirliğiyle düzenlenen Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK 2015) törenle açıldı.

Siyasi Partiler odamızı ziyaret etti
  • 7.10.2015

1 Kasım 2015’te gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren siyasi partilerin Milletvekili adayları ve il teşkilatları odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO’dan Emniyete 3 araç
  • 6.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Düzce Valisi Ali Fidan’ın da talepleriyle Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilmek üzere 3 adet araç alımı kararı aldı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 6.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis oturumu gerçekleştirildi.

İmza Lojistik hizmete açıldı
  • 2.10.2015

Üyelerimizden İmza Lojistik’in Taşköprü Köyü mevkiinde yer alan yeni hizmet binası hizmete açıldı.

DÜZCE TSO’DA BAYRAMLAŞMA
  • 28.09.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma toplantısı düzenlendi.

“Teröre Hayır Kardeşliğe Evet”
  • 18.09.2015

Türkiye teröre karşı tek ses oldu. TOBB’un da aralarında olduğu 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye-İtalya İşbirliği Toplantısı Duyurusu
  • 18.09.2015

İtalya’daki somut yatırım fırsatlarını tanıtmak üzere danışmanlık firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 7 Ekim 2015 tarihinde TOBB Plaza Levent Konferans Salonunda, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Sayın Carlo Celenda’nın katılımının öngörüldüğü, “Türk Firmaları için İtalya’da Yatırım Olanakları; Türk İtalyan İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Standard Profil’den odamıza ziyaret
  • 17.09.2015

Standard Profil Düzce İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Atay odamızı ziyaret etti.

TERÖRE KARŞI YÜRÜYÜŞ DAVETİ
  • 16.09.2015

TERÖRE KARŞI YÜRÜYÜŞ DAVETİ

17 Eylül Perşembe günü teröre karşı buluşma çağrısı
  • 14.09.2015

STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş, herkesi 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda teröre karşı buluşmaya çağırdı. Ortak çağrıyı seslendiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan bütün sivil topluma ve vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ
  • 10.09.2015

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle düzenlenen KOSGEB Genel Girişimcilik Kursu sona erdi.

EKO-BÜLTEN İKİNCİ SAYISI YAYINLANDI
  • 10.09.2015