Düzce’deki STK’lar Bakan İstiyor
  • 10.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir araya gelen Düzce’deki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri yeni kurulacak olan hükümette Düzceli bir bakan olması isteğini dile getirdiler.

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 10.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis oturumu gerçekleştirildi.

MECLİS TOPLANTISI BU AKŞAM
  • 9.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı bu akşam 18:00'de odamız meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

BURSA BLOK MERMER FUARI

BURSA BLOK MERMER FUARI

KOMPOZİT SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI İHTİSAS FUARI

KOMPOZİT SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI İHTİSAS FUARI

BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ

BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ

İŞ KONTRATLARI FUARI

İŞ KONTRATLARI FUARI

İNTEMAK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 28.10.2015

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen İNTEMAK fuarının değerlendirme toplantısı Kocaeli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzce MYO Tekstil Teknolojileri Atölyesi Hizmete Açıldı
  • 20.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi tarafından hibe edilen 50 bin TL’lik bütçeyle Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Bölümüne oluşturulan atölyenin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ayhan Sefer Üstün odamızı ziyaret etti
  • 20.10.2015

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Ak Parti Düzce İl Teşkilatı odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO, Emniyete araçlarını teslim etti
  • 19.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin kararıyla, Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hediye edilen 3 adet aracın teslim töreni gerçekleştirildi.

Düzce TSO Futbol Takımı 2. Oldu
  • 19.10.2015

Vilayet Gazetesi’nin düzenlediği Vilayet Kupası’nda Düzce TSO adına mücadele eden Düzce TSO Futbol Takımı finalde Anadolu Gençlik Derneği Futbol Takımına mağlup olarak 2. Oldu.

Hain saldırıyı kınıyoruz!
  • 12.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

"İNTEMAK 2015 Fuarı" açıldı
  • 9.10.2015

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ve doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odaları işbirliğiyle düzenlenen Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı (İNTEMAK 2015) törenle açıldı.

Siyasi Partiler odamızı ziyaret etti
  • 7.10.2015

1 Kasım 2015’te gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren siyasi partilerin Milletvekili adayları ve il teşkilatları odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO’dan Emniyete 3 araç
  • 6.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Düzce Valisi Ali Fidan’ın da talepleriyle Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilmek üzere 3 adet araç alımı kararı aldı.

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 6.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan meclis oturumu gerçekleştirildi.

İmza Lojistik hizmete açıldı
  • 2.10.2015

Üyelerimizden İmza Lojistik’in Taşköprü Köyü mevkiinde yer alan yeni hizmet binası hizmete açıldı.

DÜZCE TSO’DA BAYRAMLAŞMA
  • 28.09.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma toplantısı düzenlendi.

“Teröre Hayır Kardeşliğe Evet”
  • 18.09.2015

Türkiye teröre karşı tek ses oldu. TOBB’un da aralarında olduğu 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye-İtalya İşbirliği Toplantısı Duyurusu
  • 18.09.2015

İtalya’daki somut yatırım fırsatlarını tanıtmak üzere danışmanlık firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 7 Ekim 2015 tarihinde TOBB Plaza Levent Konferans Salonunda, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Sayın Carlo Celenda’nın katılımının öngörüldüğü, “Türk Firmaları için İtalya’da Yatırım Olanakları; Türk İtalyan İşbirliği Toplantısı” gerçekleştirilecektir.