Standard Profil’den odamıza ziyaret
  • 17.09.2015

Standard Profil Düzce İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Atay odamızı ziyaret etti.

TERÖRE KARŞI YÜRÜYÜŞ DAVETİ
  • 16.09.2015

TERÖRE KARŞI YÜRÜYÜŞ DAVETİ

17 Eylül Perşembe günü teröre karşı buluşma çağrısı
  • 14.09.2015

STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş, herkesi 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda teröre karşı buluşmaya çağırdı. Ortak çağrıyı seslendiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan bütün sivil topluma ve vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU SONA ERDİ
  • 10.09.2015

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle düzenlenen KOSGEB Genel Girişimcilik Kursu sona erdi.

EKO-BÜLTEN İKİNCİ SAYISI YAYINLANDI

EKO-BÜLTEN İKİNCİ SAYISI YAYINLANDI

ISAF SHF 2015 FUAR DAVETİYESİ

ISAF SHF 2015 FUAR DAVETİYESİ

Düzceli Şehidimize ağlıyoruz
  • 8.09.2015

Hakkari’de PKK terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimizden biri olan Düzceli Piyade Er Cihan Aksarı’nın şehadet haberini derin üzüntüyle karşıladık.

Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak
  • 7.09.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Diyarbakır’da ve Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca kırsalında teröristlerce gerçekleştirilen hain eylem sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı.

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz
  • 7.09.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, son günlerde yaşanan terör eylemleri ve gelen şehit haberleri nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ELEKTRONİK TEBLİGAT HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
  • 4.09.2015

Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre tebliği gereken evraka ilişkin tebligatın elektronik ortamda yapılmasının sağlanması amacıyla 456 No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği 27 Ağustos 2015 tarihli Resmi yayımlanarak yürürlüğe girmiş olup,01.01.2016 tarihi itibari ile bu uygulama zorunlu olarak başlatılacaktır. Üyelerimizin herhangi bir cezai duruma düşmemeleri için duyuruyu dikkatle okumalarını önemle rica ederiz.

Bakış PVC’den odamıza ziyaret
  • 3.09.2015

İzmir’de yatırımı bulunan ve ilimizde bir dizi iş görüşmeleri yapan Bakış PVC Yapı Elemanları firmasının Genel Müdürü Bünyamin Ateş, odamızı ziyaret etti.

Match4Industry Eşleştirme Etkinliği
  • 3.09.2015

Doğu Marmara ABİGEM A.Ş ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Match4Industry Etkinliğinin dördüncüsü 15-16 Ekim 2015 tarihleri arasında Kocaeli TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenleneceği bildirilmiştir.

Düzce TSO ile VakıfBank arasında protokol imzalandı
  • 2.09.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile VakıfBank Düzce Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

23. Uluslararası Gıda Ürünleri Fuarı daveti
  • 2.09.2015

23. Uluslararası Gıda Ürünleri Fuarı daveti

4. ULUSLARARASI ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI
  • 31.08.2015

4. ULUSLARARASI ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI

Kapasite Raporu Olan Üyelerimize Duyuru
  • 27.08.2015

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanunu gereği imalat yapan sanayi işletmelerinin unvan değişikliği, adres değişikliği, ürün bilgisi değişikliği, yenilenen kapasite raporu, faaliyetlerine ara verme ve daimi olarak kapanması hallerinde bir (1) ay içerisinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde idari para cezası uygulanmaktadır.

Match4Industry Eşleştirme Etkinliği

Tehlikeli Maddelerin Demiryolu İle Taşınması Hakkında Yönetmelik
  • 27.08.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 20.08.2015 tarih ve 15753 sayılı yazısına konu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın yazısında; “Tehlikeli Maddelerin Demiryolu ile Taşınması Hakkında Yönetmelik”in 16.07.2015 tarih ve 29418 (mükerrer) sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiği bildirilmiştir.

İhracatta Kullanılan Ahşap Ambalaj Malzemeleri Hakkında Duyuru
  • 27.08.2015

İhracatta kullanılan ahşap ambalaj malzemelerinin 4.12.2011 tarihli ve 28132 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl İşleme Tabi Tutulması ve İşaretlenmesine Dair Yönetmelik hükümlerine göre işleme tabi tutulmuş ve uluslararası mevzuat gerekliliğine göre (ISPM15) işaretlenmiş olması gerektiği belirtilmiştir.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan oturumu bugün saat 18:00’de gerçekleştirilecek.
  • 17.08.2015

MECLİS TOPLANTISI BU AKŞAM