17 Ağustos Deprem Felaketi Yıldönümü
  • 17.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 17 Ağustos 1999’da yaşanan deprem felaketinin 16. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

EKO-BÜLTEN YAYINLANDI
  • 13.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırladığı Eko-Bültren isimli çalışmanın ilk sayısı yayınlandı.

Haziran 2015 Faaliyet Bülteni Yayınlandı
  • 13.08.2015

Haziran 2015 Faaliyet Bülteni Yayınlandı

Yemek Sarayı hizmete açıldı
  • 12.08.2015

Üyelerimizden Hasan Arslan ve Erdoğan Gonca’nın sahibi oldukları Yemek Sarayı, yenilenen konseptiyle hizmete açıldı.

Hesap İnceleme Komisyonu’nda görev dağılımı yapıldı
  • 6.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Hesap İnceleme Komisyonu’nda daha önce meydana gelen istifaların ardından, son yapılan meclis toplantısında yapılan oylamayla yeni komisyon oluşmuştu.

Düzce TSO’dan Doruk Ağaç’a ziyaret
  • 6.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Abdülkadir Albayrakoğlu, Düzce Doruk Ağaç firmasını ziyaret etti.

TT Çelikyay’a Geçmiş Olsun Ziyareti
  • 6.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Abdülkadir Albayrakoğlu, dün akşam meydana gelen kazan patlaması nedeniyle 2 işçinin hafif yaralandığı ve maddi hasarın oluştuğu TT Çelikyay firmasını ziyaret etti.

23. ULUSLARARASI GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI DAVETİYESİ
  • 31.07.2015

23. ULUSLARARASI GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI DAVETİYESİNİ ODAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

TEKİRDAĞ TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ DAVETİYESİ
  • 31.07.2015

TEKİRDAĞ TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ DAVETİYESİNİ ODAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

30. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşletme Sistemleri Fuarı
  • 31.07.2015

30. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşletme Sistemleri Fuarı davetiyelerini odamızdan temin edebilirsiniz.

UR-GE ODAK GRUP TOPLANTISI YAPILDI
  • 31.07.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nun öncülüğünde başlatılan ve Ekonomi Bakanlığı tarafından kabul edilen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Orman Ürünleri ve Mobilya Meslek Grubu Kümelenme (UR-GE) projesinin uygulama aşamasına gelindi.

SEDAŞ'TAN ODAMIZA GÖNDERİLEN ZARAR TAZMİNİ YAZISI
  • 29.07.2015

SEDAŞ'TAN ODAMIZA GÖNDERİLEN ZARAR TAZMİNİ YAZISI

Düzce TSO Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 29.07.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis oturumu Ertan Taşlı Başkanlığında gerçekleştirildi.

MECLİS TOPLANTISINI CANLI İZLEYİN
  • 28.07.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan oturumu bugün saat 18:00’de gerçekleştirilecek.

Düzce TSO Yönetiminde Görev Değişikliği
  • 24.07.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Murat Öz’ün yerine, Yönetim Kurulu kararıyla Abdülkadir Albayrakoğlu getirildi.

Vakıfbank Düzce Şube Müdürü odamızı ziyaret etti
  • 23.07.2015

Vakıfbank Düzce Merkez Şubesi Yeni Müdürü Ender Odabaş, odamızı ziyaret etti.

Düzce TSO’da Bayramlaşma
  • 20.07.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Ramazan Bayramı münasebetiyle bir araya geldi.

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
  • 15.07.2015

Ramazan Bayramı dolayısıyla 16 Temmuz 2015 Perşembe günü (Yarın) odamız çalışanları idari izinli olacaktır.

10'dan Az Çalışanı Olan Üyelerimize Duyuru
  • 2.07.2015

29 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik ile, 10’dan az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin işveren veya işveren vekili tarafından yürütülebilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlenmiştir.

Ticaret Sicili Müdürlüğü'nden Duyuru
  • 26.06.2015

Münfesih olmalarına veya sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 25/03/2015 tarihli ve 8786 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanan ilana rağmen süresi içerisinde bildirimde bulunmayan ve aşağıda bilgileri yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin 26/06/2015 tarihinde ticaret sicilinden resen silindikleri tescil ve ilan olunur.

Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 17.06.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.