MECLİS TOPLANTISI YARIN
  • 15.06.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan oturumu yarın saat 18:00’de gerçekleştirilecek.

Kanatlı Yetiştiricileri Fuarına ziyaret
  • 15.06.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği İstanbul 7. Tavukçuluk Teknolojileri gezisi yüksek katılımla gerçekleştirildi.

ERDİ YAPI BOLU ŞUBESİ AÇILDI
  • 11.06.2015

NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197'inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu'da açtı. Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Meclis Başkan Vekili Metin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Üyeleri Eyüp Tpçu, Şemsi Durdu, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, şirket yöneticileri ve davetliler katıldı.

11 Haziran 2015 için SEDAŞ'TAN KESİNTİ BİLDİRİMİ
  • 9.06.2015

11 Haziran 2015 için SEDAŞ'TAN KESİNTİ BİLDİRİMİ

OLGUN PİLİÇ 25. YILINI KUTLADI
  • 8.06.2015

Üyelerimizden Olgun Piliç, beyaz et sektöründeki 25. Yılını kutlarken ürün gamına kırmızı eti de ekledi.

SEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

SEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

Düzce TSO Yönetimi’nden Rektör’e Ziyaret
  • 8.06.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti.

STK’larla Temas İçinde Olmamıza Fırsat Verin
  • 5.06.2015

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Başkanları ile TSO Toplantı Salonunda bir araya geldi.

SEDAŞ'TAN KESİNTİ BİLDİRİMİ
  • 3.06.2015

SEDAŞ'TAN KESİNTİ BİLDİRİMİ

Vergi Borcu Yapılandırmasıyla İlgili Duyuru
  • 1.06.2015

Vergi Dairesine yapılandırılan borçlardan Yıl içinde iki taksit ödememe hakkı bulunduğundan üçüncü taksit ihlalinde yapılandırma tamamen bozulmaktadır.

Çeşnigah Restoran Açıldı
  • 29.05.2015

Üyelerimizden Çeşnigah Restoran, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzce MYO’dan odamıza ziyaret
  • 29.05.2015

Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya ve Düzce MYO İnşaat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayhan Şamandar odamızı ziyaret etti.

DMYO’dan defile
  • 28.05.2015

Düzce Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen “Yıl Sonu Sergi ve Defilesi” Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rusya Federasyonu Leningrad Bölgesi Tanıtım Toplantısı - 3 Haziran 2015, İstanbul
  • 28.05.2015

DEİK tarafından iletilen duyuruyu bilgilerinize sunarız. Türkiye-Rusya İş Konseyi organizasyonunda son dönemde düzenlenen Rusya bölgelerinin tanıtım toplantılarının devamı olarak, “Leningrad Bölgesi’nde İş ve Yatırım Olanakları” Tanıtım Toplantısının 3 Haziran 2015, Çarşamba günü saat 09:00 – 12:00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da düzenlenmesi planlanmaktadır.

Düzce TSO, Autoshow 15’te
  • 26.05.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar Alanında düzenlenen Autoshow 2015 fuarına katıldılar.

İstanbul Ticaret Odası, Odamızı ziyaret etti
  • 20.05.2015

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, Meclis Üyeleri Yakup Güler, Ali Rıza Arslan, Serkan Bilir ve Fuat Kulaçoğlu odamızı ziyaret etti.

SEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİ DUYURUSU
  • 18.05.2015

SEDAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİ DUYURUSU

Gerede TSO’dan odamıza ziyaret
  • 18.05.2015

Gerede TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri odamızı ziyaret etti.

17 Mayıs 2015 TARİHİ İÇİN SEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

17 Mayıs 2015 TARİHİ İÇİN SEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

Akaryakıt Sektörü Sorunları Toplantısı
  • 14.05.2015

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın akaryakıt ürünleri ticaretini temsil eden 20. Meslek Komitesi önderliğinde, Kocaeli Ticaret Odası ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’nın emsal komite üyelerinin davetiyle, petrol ve LPG piyasaları mevzuatı dahilindeki uygulama ve denetlemeleri ile sektördeki yaşanan yeni gelişmeler hakkında akaryakıt bayilerine bilgi vermek ve sorularını cevaplandırmak ve güncel meselelere ilişkin görüş alış-verişinde bulunmak üzere Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası (TABGİS) yetkililerinin katılımıyla SATSO ev sahipliğinde 26 Mayıs 2015 Salı günü saat 13:00’te bir toplantı gerçekleştirilecektir.

İbrahim Pehlivan ve Ercan Ekti odamızı ziyaret etti
  • 14.05.2015

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi yetkilileri İbrahim Pehlivan ve Ercan Ekti odamızı ziyaret etti.